80 років Української Повстанської Армії

Шановні захисники та захисниці, воїни УПА, члени козацьких організацій району та жителі Косівщини!

Щиросердечно вітаємо вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, з Днем захисника та захисниць України, з днем Українського козацтва та 80-ю річницею створення Української Повстанської Армії.

Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіли і володіють справжні оборонці, захисники і захисниці України, починаючи від часів княжих і до козаччини, від козаччини до УНР, від УНР до УПА і від УПА до сьогоднішніх Збройних сил України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність, професіоналізм і навіть життя справі захисту нашої держави.

Шановні захисники та захисниці України! Ви довели, що є достойними нащадками попередніх поколінь,
спадкоємцями героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Батьківщині і гордості за її ратну славу. Поки є такі герої, як ви, ми спокійні за наше майбутнє, майбутнє наших дітей, бо ви обов’язково переможете брехливого і підступного ворога, який прийшов знищити наш народ та країну.

Шановні ветерани УПА! Вітаємо Вас з 80-річчям створення Української Повстанської Армії. Ваші ратні подвиги у боротьбі за волю України наслідують сьогоднішні покоління. На вашому поті та крові зродилась могутня нація, яка вже ніколи не схилить своєї голови перед ворогами-поневолювачами.

Вклоняємося перед вашою мужністю і мужністю наших сьогоднішніх захисників і захисниць.

Вітаємо всіх зі святом Покрови — єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо у Пресвятої Богородиці її Покрову над нами. Бажаємо усім вам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Шана і слава захисникам Батьківщини! Слава Україні!

Голова райдержадміністрації — начальник районної військової адміністрації Наталія КУЧМА.
Голова районної ради Зеновій ТОМАЩУК.

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *