This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (104.22.74.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-12. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

Тернополяни можуть безоплатно навчитися малювати із знаним художником Рустамом Давлетовим

25 липня у Тернопільській обласній бібліотеці розпочали реалізацію проєкту «Психологічно-мистецькі студії «Дім». Це ряд мистецьких майстер-класів та психотерапевтичних занять, які мають допомогти учасникам зняти тривогу, відволіктися від буденності та позбутися депресії.  Журналісти «20 хвилин» дізналися хто проводить заняття та як туди потрапити.

У Тернопільському терцентрі видають бейбі-бокси від благодійників: хто може отримати

У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення продовжує здійснюватись видача бейбі-боксів.

Перекриють дах та збудують міцні стіни: Тернопільщина допоможе відбудувати селище на Херсонщині

Під опіку Тернопільська область взяла селище міського типу Архангельське, що у Бериславському районі. Архангельське під окупацією росіян перебувало з березня по жовтень 2022 року. Другого жовтня українські захисники звільнили населений пункт та встановили прапор.

Яна Цюняк втратила зір та перестала ходити: допоможіть врятувати п'ятирічну дитину

Вже понад рік п’ятирічна жителька села Куряни Яна Цюняк прикута до лікарняного ліжка. У дівчинки виявили коровий енцефаліт. Батьки хапаються за будь-яку можливість, аби врятувати доньку. Вони благають зібрати 150 тисяч гривень на реабілітацію.

Вже тримає голову і робить перші кроки: допоможіть врятувати Рому Васильчука з Кременеччини

П’ятирічний Ромчик Васильчук місяць займається з фахівцями Медичного реабілітаційного центру «Модричі», що на Львівщині. Його батьки вже бачать перші позитивні результати. Для подальшої реабілітації треба 100 000 гривень. Родина Васильчуків благає допомогти зібрати кошти.

Залишив маму, кохану і пішов захищати Україну. Тернополяни просять присвоїти Героя Валерію Дорохову

Молодого тернополянина назавжди запам’ятають як відважного захисника України, досвідченого підприємця та просто добру людину. З 25000 голосів поки вдалося зібрати лише 19 327. Збір підписів триватиме ще 57 днів.

Пройшов реабілітацію і знову на передову. Дружина звільненого з полону азовця відкрила збір на авто

Інформацію про збір коштів на автомобіль для українських військових тернополянка Олена Біла опублікувала у соціальних мережах. На авто треба зібрати 340 000 гривень. Дружина просить всіх об’єднатися і допомогти придбати колеса для захисників.

Для підрозділу ППО, в якому служить тернопільський волонтер Богдан Кіндій, потрібні «нічні очі»

На тепловізійний бінокль вже оголосили збір — потрібно 7 тисяч євро. Ця сума з одного боку чимала, але завдяки приладу можна уникнути пошкоджень будинків та врятувати не одне життя…  

Кухар з Тернополя годуватиме евакуйованих на Херсонщині: просить підтримати збір на продукти

26-річний сум'янин Микита Грицков, який наразі проживає у Тернополі, вкотре змінює елітний ресторан на польову кухню. Цього разу він їде на порятунок постраждалих внаслідок Каховської ГЕС. Паралельно хлопець відкрив благодійний збір на закупівлю продуктів і просить людей підтримати.  

Згоріло все! П'ятеро дітей і їхні батьки залишилися без даху над головою — допоможіть

«Добре, що зараз літо і мало дощів, — каже мама діток Галина. І продовжує, — а як почнуться — все розмокне і зруйнується до кінця…» Гасили займання не менше трьох годин. Поки старша донька викликала пожежних, сини вже гасили вогонь разом із батьком. На допомогу збіглись сусіди із відрами.

Свіжий випуск

№ 32 від 9 серпня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up