This version of the page http://te.20minut.ua/DTP (104.22.74.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-12. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Тернопіль

Дороги і транспорт

ДТП на виїзді з Тернополя: у поліції кажуть про двох травмованих

Читачі повідомляють, що зіткнулось чотири автомобілі. Інформацію перевіряємо. У поліції поки деталей не розголошують, але, повідомили за попередніми даними, в ДТП травмувались двоє людей.

В Україні змінилася вартість державної реєстрації транспортних засобів

Головний сервісний центр МВС повідомляє, що змінюється вартість державної реєстрації транспортних засобів у зв’язку з подорожчанням бланкової продукції.

В аварії на Чумацькій постраждав велосипедист: поліцейські просять відгукнутися свідків

Обставини травмування 40-річного тернополянина встановлюють поліцейські. Чоловіка внаслідок ДТП з переломом ключиці доправили до лікарні.

У Тернополі затвердили порядок надання транспортної послуги «Соціальне таксі»

На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради затвердили Положення про надання транспортної соціальної послуги «Соціальне таксі», яку надає Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування  населення. Рішення прийняли з метою вільного пересування людей з обмеженими можливостями в межах Тернопільської громади.

Три нових камери фіксації швидкості вже запрацювали на Тернопільщині. Де вони?

Від 11 серпня в Україні запрацювали загалом 50 комплексів автоматичної фіксації правопорушень, повідомив на власній сторінці у Фейсбук заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Отримання та оформлення техпаспорта і номерних знаків спростили — МВС

Посвідчення водія можна буде пересилати через міжнародні поштові відправлення. Ця опція є актуальною в умовах війни росії проти України. Громадяни, проживаючи за кордоном, зможуть здійснити обмін посвідчення водія через Дію або ЕКВ, отримавши пластиковий документ у поштовому відділенні відповідної країни

На Тарнавського через ДТП утворились чималі затори

Про ДТП на «Сонячному» редакцію повідомив читач Микола. Водії кажуть, що рух на цій ділянці вулиці ускладнений. Тому плануйте свій маршрут так, аби не застрягнути у заторі.

Від зіткнення одна автівка перекинулася: у селі Біла сталася аварія з потерпілими

У селі Біла Тернопільської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів.

Понад 5 мільйонів штрафу сплатили ті, кого «впіймав» TruCam. А де на Тернопільщині встановили нові камери?

Майже 120 тисяч гривень до бюджету мають сплатити водії, які перевищили швидкість на 50 і більше км/год. На таких за неповний місяць склали 71 постанову.  Три нових камери фіксації швидкісного режиму вже працюють на Тернопільщині. Поки — в тестовому режимі, але днями вже фіксуватимуть порушення. Де вони, дізнались «20 хвилин».

Майже 17 тисяч водіїв на Тернопільщині «заробили» цього року штрафи за перевищення швидкості

Майже 17 тисяч водіїв, які перевищили швидкість, притягнули до відповідальності тернопільські патрульні від початку року.

Свіжий випуск

№ 32 від 9 серпня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up