This version of the page http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv (104.22.74.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-11. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Тернопіль

Від Читачів

От яке водовідведення водовідведення в місті, а саме по вулиці Галицькій!!! Колектор вже роблять більше 2-х років …

Коли нарешті зроблять водовідведення та асфальт по вулиці Галицькій! Не можливо перейти після короткочасного дощу!

Дії особи у разі втрати багажу перевізником

Перевезення, які здійснюються будь-яким видом транспорту: повітряним, залізничним, автомобільним, включають в себе низку правил, зокрема і ті, які забезпечують дотримання прав пасажирів. Досить часто у поїздках виникає така проблема, як втрата багажу.

Продавці, кухарі, вчителі, водії, бухгалтери, - молоді фахівці Тернопільщини готові реалізовувати свій фаховий потенціал

12 серпня – Міжнародний День молоді та День молоді в Україні. Сьогоднішня молодь - майбутнє розвитку нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності суспільства. Служба зайнятості Тернопільщини активно сприяє молодим жителям краю у тому, аби вони знайшли себе на ринку праці: свідомо та виважено обрали професію, здобули її, знайшли місця праці, реалізували свій фаховий потенціал.

На Тернопільщині 129 переселенців шукають роботу, більшість з них - працівники сфери торгівлі та послуг

Через місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості цьогоріч шукали роботу 858 внутрішньо переміщених осіб, з них 747 отримали статус безробітного. За сприяння служби зайнятості області 201-го переселенця працевлаштовано, здебільшого у переробній промисловості, торгівлі, сфері охорони здоров'я, наданні соціальної допомоги.

Що треба знати про працевлаштування неповнолітніх

Що треба знати про працевлаштування неповнолітніх

Зміни до порядку призначення виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб

11 липня 2023 року Кабінетом Міністрів України було прийнято постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», якою внесено зміни до порядку призначення виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Переробляємо і заробляємо. Молодь вчиться підприємництву в нових економічних умовах

У червні 2023 року молодь з Чортківської територіальної громади пройшла тренінг за програмою GGC. Участь взяли 40 учнів та учениць з місцевих шкіл. З осені 2023 року навчання з циркулярної економіки планують продовжити.

Оскарження рішення військово-лікарської комісії

Оскарження рішення військово-лікарської комісії

На Тернопільщині є робота для швачок

З початку 2023 року роботодавці подали у службу зайнятості Тернопільської області 124 вакансії для швачок. 50% з них вже укомплектовані. На 02 серпня 2023 року швейні підприємства і ФОПи Тернополя та області, мають 51 актуальну вакансію швачок із зарплатою до 12 тис. грн.

Міфи про гепатити. Розбиваймо їх ущент, аби залишатися здоровими

Гепатит — це запалення печінки. Хворобу можна отримати через брудні руки, інфіковану воду та під час незахищених сексуальних контактів. Інколи гепатит проходить самостійно, без будь-яких симптомів. Та часто хвороба прогресує й призводить до рубцювання, цирозу та раку печінки. Громадська спілка «Твій сімейний лікар» разом з Центром громадського здоров’я України розвінчують міфи, які заважають виявляти та лікувати гепатити.

Свіжий випуск

№ 32 від 9 серпня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up