This version of the page http://edinstvennaya.ua/uk/showbiz (185.252.24.243) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-30. The original page over time could change.
Свіжі новини Шоу Бізнесу ᐈ Про зірок України, Росії, Голівуду

Showbiz

Showbiz

Вітаємо у Барбі Ленді: дві українські премʼєри фільму «Барбі» відбулися у київських кінотеатрах Multiplex

Одразу дві премʼєри стрічки «Барбі» режисерки Ґрети Ґервіґ відбулися у київських кінотеатрах Multiplex у ЦУМ і ТРЦ Respublika Park. Ролі Барбі та Кена у стрічці виконали Марґо Роббі та Раян Ґослінґ. Стрічка стартувала в українському кінопрокаті 20 липня.
Showbiz

ТРЦ Gulliver і фестиваль Atlas провели найкращий вихідний: як це було

15 липня у самому центрі Києва відбувся найкращий вихідний, який організували фестиваль Atlas та торгово-розважальний центр Gulliver.
Showbiz

Три українські комедії компанії F Films вийшли на Netflix

Стрічки «Сусідка», «Свінгери» та «Свінгери 2» доступні на найбільшій платформі для 19 країн Східної та Центральної Європи.
Showbiz

LOBODA штурмує музичні платформи з новою піснею, яку записала українською мовою

Це та сама пісня, яка захоплює вас від перших нот, адже створювати хіти, які співають мільйони – унікальна здатність української артистки.
Showbiz

У Києві відбувся прем’єрний показ фільму «Місія Неможлива: Розплата. Частина перша» з Томом Крузом

7 липня у кінотеатрі Планета Кіно, РЦ «Блокбастер» відбувся допрем’єрний показ нової частини культової франшизи «Місія Неможлива»! Першими стрічку переглянули українські селебрітіз, топові блогери та ЗМІ.
Showbiz

Всесильна Україна в одному відео: Марта Липчей представила кіновізуалізацію на сингл «Волю в кулак»

Сьогодні співачка, ініціаторка туру «Нескорені» Марта Липчей представила свою другу відеороботу – кіновізуалізацію на сингл «Волю в кулак».
Showbiz

«Волю в кулак»: прем’єра синглу Марти Липчей про незламний дух українського народу

Співачка, ініціаторка туру «Нескорені» Марта Липчей сьогодні у День Конституції України представила сингл «Волю в кулак», який став гімном волі, згуртованості та невпинної боротьби українського народу!
Showbiz

У Києві відбувся прем’єрний показ фільму «Без Образ» з Дженніфер Лоуренс у головній ролі

Днями у кінотеатрі «Оскар», ТРЦ Gulliver відбувся прем’єрний показ літньої комедії «Без Образ» з Дженніфер Лоуренс у головній ролі!
Хочу ще