This version of the page http://edinstvennaya.ua/uk/psychology (185.252.24.243) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-30. The original page over time could change.
Психологія | Як стати щасливою та успішною разом з Єдиною

Психологія

Психологія

12 секретів жіночого тіла, про які не здогадуються чоловіки

Чоловіки – з Марса, жінки – з Венери, як стверджується в одній відомій книзі. У цьому є зерно правди: ми дуже різні – у тому числі на фізіологічному рівні. Саме тому так часто скаржимося, що не розуміємо одне одного.
Психологія

Шкільні канікули: ТОП-7 правил, як з користю провести час із дитиною

Останні два роки літній відпочинок – це справжній виклик для батьків.
Стаття експерта
Психологія

Страх перед вибором: як не боятися приймати важливі рішення

У сучасному світі ми стикаємося зі все більшим числом виборів, починаючи від найпростіших речей, таких як вибір страви в ресторані, й до серйозних життєвих рішень, наприклад, вибір кар'єри або партнера.
Стаття експерта
Психологія

Що ж таке продуктивність та як її підвищувати

Продуктивність - це широке поняття, яке, перш за все, виникло для вимірювання та збільшення виробництва та прибутку. І лише пізніше людина почала замислюватися про особисту продуктивність.
Психологія

7 запахів, які збуджують чоловіка

З давніх часів люди знали про силу запахів. Ванни, масажі з ефірними оліями, натирання шкіри, що тільки не застосовували красуні протягом історії, щоб бути привабливою для протилежної статі.
Психологія

20 способів досягти оргазму, які варто спробувати кожній дівчині

Медики впевнені, що жіночий оргазм це не тільки приємно, а й дуже корисно для організму. Саме оргазм дозволяє жінці підвищити почуття щастя та захищає від багатьох захворювань. Давай розберемося, як гарантовано випробувати оргазм.
Стаття експерта
Психологія

Як чоловік показує байдужість: 7 головних ознак

Згідно з дослідженнями чоловічої психології, стадії кохання чоловіків майже завжди включають етап сумнівів, коли жінка, яка ще вчора здавалася неймовірно привабливою, раптом перестає викликати будь-які емоції.
Психологія

Психологиня Юлія Зорій дала коротку памʼятку, як побороти стрес і тривогу, викликані війною

Ведуча «Ранку у великому місті» на ICTV 2 та практикуюча психологиня Юлія Зорій провела тренінг для психологів із Запоріжжя, де скоро запрацює комʼюніті-центр «Опліч Хаб».
Хочу ще