This version of the page http://zt.20minut.ua/DTP (104.22.74.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-25. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Житомир

Дороги і транспорт

На трасі Київ-Чоп у ДТП загинув житель Запоріжжя

Поліція розслідує обставини ДТП, яка сталася зранку 23 липня на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Броників Звягельського району. Про це повідомили у Звягельському районному відділі поліції. 

У Коростені - ДТП з трьома травмованими, серед них - двоє дітей

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, 23 липня близько 13:30 в середмісті райцентру сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 2 автомобілів. Внаслідок зіткнення травмовано двох пішоходів та пасажирку.

photo_camera До уваги водіїв: дорожники розповіли, де ведуться ремонтні роботи

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області поліпшує стан дорожнього покриття, ліквідовуючи аварійну ямковість.

Де на Житомирщині здійснюється вимірювання швидкості руху за допомогою приладів TruCAM: список

Патрульна поліція нагадує місця, де здійснюється вимірювання швидкості руху за допомогою приладів TruCAM:

photo_camera Флешмоб «Велосипедом на роботу» зібрав на Михайлівській прихильників двоколісного транспорту

Поодинці чи разом з колегами приїхали сюди близько 50 житомирян, - повідомила міськрада.

У Житомирі перевірили стан мостів: експерти виявили ряд дефектів

Сьогодні, 19 липня, Державна комісія з перевірки мостових споруд, створена при РНБО України, перевірила стан мостів на Житомирщині.

photo_camera Четверо травмованих, в тому числі 6-річна дитина: на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин вантажівка в'їхала в маршрутку

За повідомленням відділу комунікації поліції Житомирської області, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 липня близько 14:40 на 137 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин.  

У Народицькій громаді відкрили тимчасову переправу через річку Уж

У відкритті тимчасової переправи через річку Уж в Народицькій громаді поряд з мостом, який росіяни підірвали, втікаючи з Житомирщини взяв участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, - повідомила пресслужба ОВА.

У ДТП поблизу Коростишева один чоловік загинув, інший отримав травми

Подія сталася 17 липня близько 12:15 на 110 км автодороги Київ-Чоп, поблизу м. Коростишева. 

photo_camera На розі вулиць Перемоги і Домбровського - ДТП: одна з автівок вилетіла на тротуар

Ранок у Житомирі розпочався з дощу і автоаварії.

Свіжий випуск

№ 24 від 5 липня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up