This version of the page http://horo.meta.ua/name/nikita/ (104.26.15.249) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-25. The original page over time could change.
Значення імені Микита, Нікіта ⇒ тлумачення, характер та доля
  • новини
  • спорт
  • фінанси
  • шоубіз
  • погода
  • пошта
  • карти
  • тв-програма
ua ru

Значення імені Микита, Нікіта: характер, доля, сумісність

Микита, Нікіта - ім'я родом із Стародавньої Греції, яке перекладається як "переможець". У наші краї прийшло з православ'ям і стало популярним, започаткувавши прізвища з таким самим корінням. Скорочено звучить як "Нік", "Кіт", "Нікос".

Микити відрізняються високим інтелектом і тямущістю від народження. Вони невпинно прагнуть саморозвитку і пізнання. Часто стають відмінниками у навчальних закладах та досягають великих вершин на роботі. Чоловіки з цим ім'ям не люблять тиску і намагаються всього досягти самостійно, рідко просять про допомогу. Вони активні, їм завжди потрібний вихід енергії, інакше вона може трансформуватися у негативні звички чи емоції. Часто реалізують себе у спорті.

Ці люди цілеспрямовані, причому досягають свого розмірено та поетапно, заздалегідь плануючи всі деталі свого плану. Ці чоловіки мають лідерські якості, намагаючись зайняти домінуючу позицію у всіх сферах життя, крім сім'ї.

Микити з повагою ставляться до своїх батьків, часто бувають подібними до своїх мам. Жінки для них завжди у пошані. Дбайливо ставляться до своїх партнерок, огортаючи їх турботою, але не обмежуючи інтересів і не пригнічуючи морально. Часто дозволяють своїй другій половинці посісти позицію лідера. З чоловіків із цим ім'ям виходять дбайливі та відповідальні батьки.

Ці представники сильної половини людства є душею будь-якої компанії, також мають відмінне почуття гумору. Вони люблять подорожувати і з легкістю сприймають зміну обстановки та подій, оскільки не схильні зациклюватися на чомусь. Будучи улюбленцем колективу, Микити не пускають у коло друзів будь-кого. У цьому питанні вони перебірливі. Іноді можуть бути вразливими, хоча ніколи не подають вигляду.

Чоловіки з цим ім'ям частіше вибирають раціональний бік життя, а тому стежать за своїм здоров'ям. Однак періодично у них діагностуються проблеми з опорно-руховим апаратом та травленням. Через надмірно активну життєву позицію вони можуть забувати про підтримку свого емоційного здоров'я, а тому у цих чоловіків часто трапляються стреси та нервові зриви.

Микита - уособлення мужності та цілеспрямованості. Ці чоловіки відповідальні і лідирують у всьому, за що б не бралися, а їхні головні цінності – сім'я та самореалізація. Вони талановиті у всьому, особливо - у осягненні себе та сенсу життя.

Популярні імена

Більше імен на літеру М

Майя Максим Максиміліан Маргарита Марія, Маша Марк Марта Матвій Меланія Микита, Нікіта Мирон Митрофан Мілана Модест Мойсей Мстислав