This version of the page http://zt.20minut.ua/Foto-dnya (104.22.74.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-24. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Житомир

Фото дня

photo_camera Житомир в Instagram: приємні літні спогади

Кажуть, що немає нічого кращого спогадів. Та й нічого гіршого теж немає.

photo_camera Житомир в Instagram: екватор літа

Фотографія – це можливість зафіксувати мить, яка більше інколи не повториться. А що саме фіксувати – залежить тільки від вас.

photo_camera Житомир в Instagram: липневі світлини

Минув перший тиждень другого літнього місяця.

Житомир в Instagram: думки, події, емоції

Сьогодні, у Всесвітній день соціальних мереж, не будемо говорити про їхню роль у нашому житті. Давайте просто насолодимося добіркою прекрасних світлин з Instagramу у нашій щотижневій рубриці.

photo_camera Житомир в Instagram: кращі світлини за тиждень

Переконані, кожен житомирянин чи житомирянка мають улюблену локацію у місті. І нехай там зроблено далеко не одну фотографію, але від того вона не подобається менше.

photo_camera Житомир в Instagram: літній настрій

Літні фотографії мають особливу енергетику. Відчуйте її, переглядаючи свіжу добірку світлин житомирян.

photo_camera Житомир в Instagram: теплі червневі світлини

Допомога херсонцям, вишивання у колі однодумців, прогулянка на улюбленій Михайлівській, захід сонця на мосту у парку, домашні улюбленці, посиденьки з подружками – що тільки містяни не розміщують у своїх соцмережах.

photo_camera Житомир в Instagram: літні фото

Літо впевнено вступило в свої права, радуючи нас сонячною теплою погодою. Городяни з радістю проводять свій час на свіжому повітрі, ну а найяскравіші спогади фіксують у вигляді світлин у своїх соцмережах.

photo_camera Як зараз виглядає Гідропарк у Житомирі. Фоторепортаж

Завтра починається календарне літо. Але як зараз виглядають улюблені місця відпочинку житомирян? Ми відвідали житомирський гідропарк і вирішили поділитися нашими враженнями від цього. 

photo_camera Житомир готується до футбольного свята! ФОТО

Корольов у футболці "Полісся", прикрашена Михайлівська, міська рада у кольорах полісян - Житомир уже готовий відзначити визначну подію - вихід міського футбольного клубу у Прем'єр-лігу.

Свіжий випуск

№ 24 від 5 липня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up