This version of the page http://gbs.com.ua/ua/blog/ (185.104.45.101) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-24. The original page over time could change.
Блог - GBS Рішення для Брендів

У нашому блозі ми публікуємо корисні для клієнтів матеріали про брендинг, системний маркетинг, дизайн, контент-маркетинг і копірайтинг, відеомаркетинг, веб-дизайн і веб-аналітика, комплексний інтернет-маркетинг.

Максимум практики. Тільки перевірені рішення

Тенденції в інфографіці, які варто спробувати у своєму контент-маркетингу

Тренди контент-маркетингу на 2023 рік

10 ідей лендінгів для натхнення

Важливість дизайну для вашого сайту

Упаковка кормів для домашніх тварин

Щороку споживачі витрачають мільйони на корми для домашніх тварин. Упаковка може визначити, які продукти продаються краще за інших. Компанії визнають необхідність розмаїття в плані розмірів та матеріалів, що використовуються щодо цих продуктів та їх упаковки. Зростання попиту на продукти преміум-класу вимагає зручної упаковки, що відповідає напруженому способу життя.

Дизайн упаковки для пральних порошків

Добре продуманий дизайн дуже допоможе вам у брендингу чи маркетингу засобів для прання. Популярна тенденція упаковки пральних порошків заохочує перехід від жорстких форматів, таких як пляшки, банки тощо, до гнучких пакетів. Використання ілюстрацій упаковки на етикетці прального порошку робить бренд більш популярним.

Дизайн упаковки чаю

Споживачі часто поводяться так: якщо вони не мають перевіреної часом марки чаю, вони в першу чергу обиратимуть по одягу. Але! Якщо гречку в подарунок не подаруєш, то чай цілком можна піднести. Тому тут важливо розуміти не лише цільову аудиторію, а й у принципі все позиціонування. Будь то чай на кожен день: простіше, подешевше, у подарунок, як сувенір тощо.

Упаковка для сиру

Відмінне та яскраве зображення завжди привертає увагу. Щоб зробити упаковку для сиру привабливою в очах покупців, дуже важливо, щоб дизайн був незабутнім і унікальним, щоб справити враження на цільових покупців. Чим диференційованіший дизайн, тим більше він буде продаватися, виділяючись серед інших аналогічних продуктів.

Сайт для косметичного бренду

Чи можете ви уявити, що був час, коли індустрія краси, косметичних засобів та засобів особистої гігієни обмежувалася лише роздрібними магазинами, і люди думали, що продавати такі товари онлайн ніколи не буде зручно? Якщо вам важко уявити, що хтось коли-небудь вірив у це, це дуже зрозуміло, тому що сьогодні кожен може бачити, наскільки сильно індустрія краси захоплює онлайн-продажі.

Що потрібно враховувати при створенні правильного дизайну упаковки для снеків

Коли ви хрумкаєте пачкою своїх улюблених ароматних чіпсів... ви навряд чи думаєте про те, скільки часу, енергії та дизайнерського натхнення було вкладено в упаковку! Комусь може здатися несподіваним, що за створенням ідеального пакету для чіпсів, сухариків або горішків стоїть ціла наука - від шарів і типів матеріалів, форми і розміру до стратегічного вибору кольорів і візерунків на зовнішній стороні.

Тенденція дизайну упаковки для безалкогольних напоїв

Упаковка грає величезну роль тому, яке впливає бренд на цільову аудиторію. Більшість інформації про те, що вважається здоровим чи ні, часто представлена ​​на упаковці напоїв, що споживаються, тому їх упаковка повинна чітко відображати цінності окремих споживачів. Це робить пакувальну промисловість найважливішим компонентом промисловості напоїв.

Основи кавового брендингу

Кавова промисловість - це дуже насичений ринок. Саме тому зараз як ніколи важливо виділитися з натовпу любителів кави та зробити свій кавовий брендинг на висоті. Опанування основ кавового брендингу допоможе вам цілеспрямовано розповісти історію вашого кавового бренду, встановити емоційний зв'язок та вселити впевненість у ваших майбутніх клієнтів, що ваш продукт найкращий.

Сучасні тенденції дизайну упаковки для побутової хімії та засобів для чищення

Створення привабливого дизайну упаковки є важливою частиною маркетингу вашого засобу для чищення. Дизайн вашої упаковки - це маркетинговий інструмент, який дозволяє залучити покупців до вашого бренду та продукту з першої точки дотику до нього.

Дизайн упаковки для олії – на що потрібно звернути увагу?

Сьогодні упаковка рослинної олії перестала бути нудною та нецікавою. Зі зростанням свідомого ставлення до здоров'я, змінилися і тенденції споживчої поведінки у продуктовому сегменті ринку. Тепер люди вважають за краще купувати масло, в якому зберігається максимум корисних властивостей.

Упаковка для хай-тек та технологічних товарів: як створити правильний та ефективний дизайн

Упаковка для електроніки відіграє все більшу роль у просуванні пристроїв та аксесуарів на ринку. Давайте розглянемо, чому правильний дизайн упаковки для техніки такий важливий