This version of the page http://a4.com.ua/rezervne-zberigannya-danih/ (185.104.45.68) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-11. The original page over time could change.
Резервне зберігання даних | від Компанії A4
sales@a4.com.ua

Найкращий інтегратор програм BAS та ERP в Україні

Якісне впровадження програм BAS, ERP систем та інших систем автоматизації бізнесу

Наші контакти

Резервне зберігання даних

FTP-hosting — це обов’язковий інструмент для будь-якого бізнесу в нинішній ситуації, котрий дозволяє зберігати на віддаленому, захищеному, сервері резервні копії критично важливих даних компанії. Backup-хостинг надає високий рівень захисту інформації завдяки використанню таких протоколів доступу, як FTP (зазвичай), SFTP, SCP і RSYNCoSSH. При використанні спеціального сховища не потрібно перейматися про отримання доступу до даних соронніми особами, втраті важливої інформації через віруси, збоїв на програмному рівні або поломці технічного оснащення.

Однією із головних переваг зберігання резервних копій за допомогою віддалених серверів є наявність цілодобового доступу до них, незалежно від місцезнаходження клієнта та пристрою.

Для розміщення резервних копій даних ми використовуємо віддалені веб-сервери, котрі знаходяться в захищених дата-центрах за кордоном, переважно в Чехії і Німеччині. Гарантований рівень доступності послуг складає 99,9%.

Детальніше на А4-Хостинг
Тарифи
Замовити послугу

FTP-сервери від А4

Сервіс А4Backup

Супер рішення для Вашого бізнесу

Сервіс А4Backup дозволяє зберігати резервні копії будь-яких даних, наприклад:

  • бази даних всієї компанії чи окремих програм, система обліку, CRM- і ERP-систем, серверів для хостингу бухгалтерії;
  • архіви документів, звітів, електронної пошти, файлів і баз даних веб-сайтів;
  • документація по робочим проектам, презентаціям і файлам будь-яких типів.

Зверніть увагу, що сервер для бекапів та backup servers це не те саме. Бекап сервер – одиниця інфраструктури, не задіяна в стандартній схемі роботи, що міститься для тих випадків, коли головний сервер вийде з ладу, щоб швидко перейняти на себе функції головного сервера. У той же час, Сервер для бекапів це віддалене сховище, на якому складаються резервні копії серверів, ПК, ноутбуків та інших пристроїв, що зберігають інформацію та специфічні конфігурації обладнання.

Окрім гарантії надійного зберігання даних ми пропонуємо постійну технічну підтримку. Клієнти можуть звертатися до наших фахівців і завжди отримують професійну консультацію з питань, що стосуються роботи у хмарі.

Тарифи і вартість А4Backup

Замовити

Тариф “64”

Тариф “128”

Тариф “256”

Тариф “512”

Тариф “1024”

Тариф “2048”

Кількість, Gb

64

128

256

512

1024

2048

Ціна за 1 Gb

3,30

3,30

3,30

3,30

2,20

2,20

Сума:

211.20 грн

422.40 грн

844.80 грн

1 689.60 грн

2 252.80 грн

4 505.60 грн

Чому FTP-хостинг орендувати найкраще у нас

 

Бекап-хостинг на базі сервісу А4Backup надає розширені можливості – немає обмежень щодо кількості трафіку, що дозволяє передавати файли великих розмірів у будь-якому форматі. Крім того, на відміну від безкоштовних серверів, ми відповідаємо за збереження даних клієнтів та використовуємо лише захищені протоколи доступу

Можна підібрати персональну конфігурацію, яка відповідатиме конкретним завданням вашого бізнесу. Також сервіс передбачає готові пакети з місцем на диску 50 ГБ, 100 ГБ, 250 ГБ, 1 ТБ та 2 ТБ. При замовленні зміни від 1000 ГБ діють система знижок. Щоб підібрати найбільш підходяще рішення для розміщення резервних копій у хмарі для вашої компанії, пишіть або дзвоніть нам зараз!

За детальною інформацією звертайтесь до спеціалістів нашої компанії. Ми з радістю відповімо на Ваші питання!

Напишіть нам

Ми знаємо, що потрібно Вашому бізнесу!

Команда фахівців “А4” з радістю зробить всю роботу за вас. Довіртеся професіоналам з  впровадження програм автоматизації BAS та ERP систем!

Можете задати нам всі Ваші питання, ми з радістю дамо рекомендації, як правильно та якісно автоматизувати Ваш бізнес!

Замовте консультацію і ми оперативно відповімо на всі Ваші запитання