This version of the page http://oridu.odessa.ua/?rozd=1 (46.37.194.251) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-26. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Про діяльність інституту

Пріоритетні напрямки
розвитку інституту

Інститут в ЗМІ

Матеріально - технічне
забезпечення


Історична довідка






Підготовка здобувачів вищої освіти здійснюється на двох факультетах

Публічного управління та адміністрування

Менеджменту та бізнес-технологій

Навчально процес забезпечують 10 кафедр

Кафедри інституту

Публічного управління та регіоналістики

Державознавства
і права

Проектного
менеджменту

Української та іноземних мов

Менеджменту
організацій

Економічної та
фінансової
політики

Регіональної політики
та публічного адміністрування

Гуманітарних та
соціально-політичних
наук

Глобалістики, євроінтеграції та управ. нац. безпекою

Електронного урядування
та інформаційних
систем


Викладачі інституту.

Професійну підготовку слухачів та студентів здійснюють висококваліфіковані науково-педагогічні та наукові кадри, 85% з яких – професори, доктори наук, доценти і кандидати наук.
Викладачі Інституту є фахівцями-практиками, консультантами, керівниками успішних підприємств, бізнес-установ, органів влади; мають багатий досвід впровадження комерційних та муніципальних проектів; є розробниками програм і стратегій розвитку бізнесу й територій; є сертифікованими тренерами з управлінських дисциплін, авторами наукових розробок і координаторами міжнародних програм.

До навчального процесу в Інституті традиційно залучаються висококваліфіковані науково-педагогічні та наукові кадри з інших вищих навчальних закладів, закордонні вчені, фахівці-практики, які мають досвід роботи в органах державної влади.
Наші випускники – це креативні й талановиті фахівці нової генерації, здатні вирішувати складні проблеми в умовах наслідків економічної кризи, браку коштів, прогнозної невизначеності та під час реформування системи влади. З 1996 року в Інституті підготовлено 12 995 управлінців, які обіймають ключові посади в органах державної влади й місцевого самоврядування України, а також у банківській, фінансовій та інвестиційній сферах.

Факультет публічного управління та адміністрування

Факультет менеджменту та бізнес-технологій


Науковці інституту є визнаними експертами з питань податково-бюджетної децентралізації, запровадження програмно-цільового методу формування та виконання бюджетів на рівні об’єднаних громад, програмування соціально-економічного розвитку; децентралізації влади та реформи місцевого самоврядування; самоорганізації населення, ефективного управління об’єднаними територіальними громадами через самоорганізацію населення; інформатизації та електронного урядування; розвитку туристичної інфраструктури; європейської інтеграції та інвестиційної діяльності; удосконалення інституту присяжних України; державних закупівель, стратегічних комунікацій та інших. Викладачі інституту приймають участь і у реалізації Проектів міжнародної технічної допомоги.

В Інституті сформувалися відомі в країні наукові школи за відповідними напрямами галузі знань «Публічне управління та адміністрування»



Безкоштовні програми інституту


Мовний
клуб

Школа майбутнього
менеджера

Студія публічної
майстерності

Тренінговий
центр


З додатковою інформацією можна ознайомитись за телефоном

Приймальна директора Інституту тел .: (048) 705-97-00
Відділ комунікацій : (048) 70-59-720
Електронна пошта: general@oridu.odessa.ua, communications@oridu.odessa.ua