This version of the page http://www.ceresit.ua/spetsialni-materiali/ (31.28.169.246) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-20. The original page over time could change.
Спеціальні матеріали

Спеціальні матеріали

Відновлення з/б конструкцій

  • Ceresit CD 22

    Полімерцементна крупнозерниста ремонтна суміш для відновлення бетонних та залізобетонних будівельних конструкцій, ремонту локальних пошкоджень і дефектів усередині та зовні будівель (товщина шару за одне нанесення від 10 до 100 мм)
  • Ceresit CD 24

    Полімерцементна шпаклівка (шар до 5 мм). Суха суміш для ремонту та вирівнювання поверхонь бетонних та залізобетонних конструкцій перед їх оздобленням
  • Ceresit CD 25

    Ремонтно-відновлювальна дрібнозерниста розчинова суміш для ремонту бетонних і залізобетонних конструкцій з глибиною пошкоджень 5–30 мм
  • Ceresit CD 30

    Полімерцементна захисна адгезійна суміш для протикорозійного захисту арматури та формування адгезійного шару перед ремонтом бетонних і залізобетонних конструкцій
  • Ceresit CX 5 Express

    Експрес-цемент. Полімерцементна суміш для швидкого анкерування, ремонту і зупинення протікання води в будівлях і конструкціях. Заповнення щілин від 5 до 20 мм (при додаванні дрібного щебеню – до 50 мм)
  • Ceresit CX 15 Strong

    Полімерцементна суміш для монтажу та анкерування. Для закріплення та анкерування частин і елементів будівельних конструкцій та обладнання всередині та зовні будівель (ширина зазору від 20 до 50 мм)

Добавки в будівельні суміші

  • Ceresit CO 85

    Добавка для улаштування цементно-піщаних стяжок та штукатурок зі звукоізоляційним ефектом Для приготування розчинової суміші в умовах бетонозмішувального вузла або будівельного майданчика та улаштування стяжок підлоги (товщина шару від 40 до 100 мм), а також вирівнювальних штукатурок (товщина шару від 15 до 40 мм)
  • Ceresit CC 81

    Добавка адгезійна. Ефективна добавка до сухих будівельних сумішей для експлуатації в умовах підвищених статичних і динамічних навантажень
  • Ceresit CC 83

    Добавка еластифікуюча. Ефективна добавка до сухих будівельних сумішей для робіт на основах, що деформуються, а також за експлуатації розчинів в умовах постійної зміни температурного режиму.