This version of the page http://te.20minut.ua/transport (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-09. The original page over time could change.
Транспорт - 20 хвилин Тернопіль

Транспорт

Поліцейські області закликають не сідати за кермо п’яними: за 3 дні трапилось чотири аварії

Чотири дорожньо-транспортних пригоди зареєстрували упродовж 2-4 червня на дорогах Тернополя та області працівники поліції. У двох аваріях винні водії, які сіли за кермо у стані алкогольного сп'яніння. Деталі усіх ДТП читайте у нашому матеріалі.

ДТП на Бандери, не розминулись легковик та мікроавтобус: подробиці (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Біля готелю «Авалон» приблизно о 14:15 трапилась аварія – зіштовхнулись легковий автомобіль Nissan та мікроавтобус Sprinter. Наші журналісти дізнались деталі дорожньо-транспортної пригоди.

А ви знаєте, куди їде громадський транспорт? Тест від «20 хвилин» для тернополян

Багато жителів міста щодня добираються на роботу чи на інші потрібні локації громадським транспортом. Та чи добре ви орієнтуєтесь у маршрутах автобусів та тролейбусів, які курсують Тернополем Пропонуємо вам перевірити свої знання! Проходьте тест і діліться своїми результатами у коментарях.

ДТП на масиві Сонячний, не розминулись три автівки. Ми дізнались деталі

Про аварію на вулиці Тарнавського повідомили читачі. На дорозі зіткнулись три легкових авто. Що там відбувається і чи серйозно пошкоджені машини – у матеріалі.

Біля готелю «Тернопіль» зіткнулись маршрутка і легкова автівка. Деталі

Про ранкову аварію на вулиці Замковій нам повідомили читачі. На дорозі не розминулись автобус та легковий автомобіль. Що там відбувається – дізнались «20 хвилин».

photo_camera Ми дізналися, чи куплять нові маршрутки й тролейбуси для тернополян у 2023-му

Частина транспорту в місті розвалюється, десь абсолютно некомфортні умови перевезення, мало низькопідлогових автобусів, якими можуть скористатися маломобільні верстви населення. Чи зміниться щось цього року?

З 20 березня у Тернополі знову курсуватиме автобусний маршрут №32

Напередодні Великодня і поминальних днів зазвичай люди починають наводити лад на могилах своїх рідних. Для того, щоб було зручніше дістатись до кладовища, у Тернополі з понеділка, 20 березня, відновлять маршрут №32.

За нетверезе керування – штраф від 17 до 51 тисячі гривень: розповіла Патрульна поліція

Від початку 2023 року інспектори патрульної поліції склали вже 56 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

У розкладі руху поїздів по Тернопільщині відбулися зміни: коли та які не курсуватимуть

Тимчасові зміни в розкладі руху приміських поїздів пов’язані з необхідністю проведення ремонтних робіт рухомого складу.

З 14 грудня водіям можна використовувати лише електронне водійське посвідчення в Дії: пояснюємо

Відтепер в Україні можна використовувати лише електронне водійське посвідчення в додатку «Дія» без пластикового аналога. Постанову №1299, яка дозволяє це, підписав премʼєр-міністр України. Деталі читайте у нашому матеріалі.

Свіжий випуск

№ 23 від 7 червня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up