✔️Підключити інтернет для бізнесу від кращого провайдера України - ІТ - ІТ

Тарифні плани "Бізнес" (безліміт)

Швидкість доступу до закордонних ресурсів Швидкість доступу до українських ресурсів Вартість пакета в грн. *
10 Мбіт/сек 100 Мбіт/сек 400
15 Мбіт/сек 100 Мбіт/сек 600
20 Мбіт/сек 100 Мбіт/сек 800
25 Мбіт/сек 100 Мбіт/сек 1000

Вартість підключення - від 300 грн.

Зовнішня IP-адреса - 100 грн/міс.

Для будь-якого офісу потрібен якісний інтернет, але не всі провайдери готові надати послуги високої якості. Компанія «Інформаційні технології» вже давно перебуває на ринку і готова запропонувати кращі умови. Провести інтернет в офіс стає дуже просто.

Наведені тарифи надають можливість вигідного рішення та підключення інтернету для бізнесу, який буде влаштовувати по всіх параметрах. Є як дешеві рішення, так і досить дорогі, але більш швидкісні.

Провести інтернет в офіс із “ІТ” - легко

Щоб підключити інтернет в офіс у Києві, досить залишити заявку. Співробітники компанії «Інформаційні технології» в найкоротший термін приїдуть на об'єкт і проведуть підключення. Може знадобитися додаткове обладнання у вигляді Wi-Fi роутерів, які ми завжди готові надати.

Інтернет провайдер для бізнесу пропонує комплексне рішення, яке вирішує всі проблеми компанії. Вам не доведеться замислюватися про установку додаткового обладнання, адже ми заздалегідь розрахуємо, що вам стане у пригоді для забезпечення стабільного доступу до інтернету.

Вартість підключення може розраховуватися в індивідуальному порядку в залежності від різних факторів, куди включено обладнання, протяжка дроту і таке інше. До того ж, ми готові надати привабливі умови!

 Інформаційні технології - найкраща компанія та інтернет провайдер

Чому ми кращі:

  1. Низька ціна.
  2. Швидке підключення.
  3. Широка лінійка тарифів.
  4. Висока якість з'єднання.
  5. Цілодобова технічна підтримка.

Якщо вам потрібен інтернет для підприємства, то підключивши його в компанії «Інформаційні Технології» ви можете бути впевнені в стабільності і якості з'єднання. Наведені тарифи дають можливість комфортно працювати як з українськими сайтами, так і закордонними, до того ж одразу на декількох персональних комп'ютерах. Ви можете швидко підключити інтернет від ІТ

Кожному абоненту крім тарифного плану надається:

сервісна підтримка

безлімітна поштова скриня

Підключення проводиться в будь-якій точці нашого покриття під ключ, за допомогою оптичного з'єднання з нашими технічними майданчиками, що дає вам можливість мати якісний і надійний Інтернет 24 години на добу 365 днів у році. Вартість підключення уточнюйте в Контакт Центрі компанії за тел. 044-586-44-11

* Дана вартість пакета послуг є недійсною для операторів зв'язку

Приклад договору
Close
Заявка на підключення Close
дозволяю зберігати і використовувати мої персональні дані
Форма замовлення дзвінка Close