This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-08. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Депутати Тернопільської міськради прийняли звернення до Верховної Ради щодо заборони діяльності УПЦ МП

28 квітня на позачерговому засіданні 25 сесії міської ради депутати підтримали і прийняли звернення до Верховної Ради України та народних депутатів України від Тернопільської області щодо заборони діяльності Української православної церкви московського патріархату.

Де тут корупція?! — нардеп Володимир Гевко відповів на звинувачення від НАБУ (політична позиція)

Декларування доходів було створене для виявлення незаконно отриманих коштів, об’єктів чи інших благ. Простіше, якщо хтось купив будинок вартістю 5 млн. грн, а офіційних доходів у нього на таку суму немає – це порушення закону і потрібно нести відповідальність.

У Тернопільському районі хочуть позбутися радянських та російських назв. Депутати назвали критерії

Тернопільська районна рада проголосувала за звернення щодо дерусифікації та деколонізації топонімів на честь країни агресора та тоталітарного минулого СРСР.

У Тернополі відбудеться позачергова сесія міської ради

Депутати планують розглянути 25 питань.

Олександр Вільчинський став депутатом Тернопільської міської ради

11 липня під час засідання позачергової шістнадцятої сесії міської ради відбулися зміни у складі депутатського корпусу та депутатських комісіях.

Сесія Тернопільської міськради в умовах війни. Що вирішили?

О 4 березня о 9:00 розпочалася тринадцята сесія Тернопільської міської ради. Всього на порядок денний винесли 11 питань.

Перше засідання виконкому Тернопільської міськради під час воєнного стану. Що вирішили?

2 лютого о 9:00 розпочалося перше засідання виконавчого комітету Тернопільської міськради в період воєнного стану в Україні.  Про найцікавіше з засідання читайте нижче

photo_camera Скільки грошей виділять не територіальну оборону і що ще будуть робити: найцікавіше з сесії облради

У вівторок, 15 лютого, о 15.00 розпочали друге пленарне засідання четвертої сесії Тернопільської обласної ради восьмого скликання. Серед питань на порядку денному низка проєктів, що стосуються сприянню територіальній обороні у Тернопільській області.

Звернення до президента, земельні питання та звіти: найцікавіше з сесії Тернопільської міськради

4 лютого о 9.00 в Українському домі "Перемога" розпочали дванадцяту сесію Тернопільської міської ради. Про найцікавіше із засідання читайте нижче.  

Перестало битися серце екс-депутата з Тернопільщини

26 грудня 2021 року на 70-му році життя передчасно відійшов у вічність Почесний громадянин міста Бережани Іван Миколайович СИНИШИН.

Свіжий випуск

№ 23 від 7 червня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up