This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-08. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Як свої знання та досвід перетворити в пасивний дохід? (новини компаній)

Ви вже навчаєте чи вирішили ділитися своїм досвідом і створити власні курси.

iPhone 14 Pro: сила інновацій та елегантності у кожному дотику (новини компаній)

Без телефона неможливо уявити сьогодні увити своє життя. А з таким ви точно відчуєте неймовірне захоплення технологічного прогресу, який вражає, надихає та максимально спрощує ваше життя. Адже у ньому ідеальне все – стиль, інновації та бездоганна продуктивність.

Жителі Тернопільщини можуть здати аналізи та перевірити роботу печінки безкоштовно (новини компаній)

Пропозиція діє у рамках соціальної ініціативи від медичної лабораторії Ескулаб.

Що треба знати про кожухоподібні теплообмінники? (новини компаній)

Кожухотрубний теплообмінник вважається найбільш поширеним типом теплообмінних апаратів. Він складається з одного або декількох трубних пучків, які знаходяться всередині кожуха. Головна функція кожухотрубного теплообмінника - обмін тепла між двома середовищами.

Інтим на всі 100: де знайти вібратор, який відкриє вам світ насолоди (новини компаній)

Сексуальне задоволення є важливою складовою нашого життя.

Молодь навчатимуть підприємництву! (новини компаній)

2023-2024 навчального року на Тернольщині запровадять програми підприємницької освіти та фінансової грамотності від Junior Achievement Ukraine в закладах професійно-технічної освіти. Старт програми буде у вересні, але вже зараз починається активна підготовка. 1 червня відбудеться перша презентація навчальних програм керівникам закладів профтехосвіти Тернополя та області.

Таблетована сіль: роль у фільтрації води (новини компаній)

Сучасні системи фільтрації дозволяють швидко та якісно очищати воду практично від будь-яких видів забруднень. Невідповідність якості води санітарним нормам — проблема не лише великих міських агломерацій, але й приватного житлового сектору.

«Контінентал» завершив весняну посівну й посадку картоплі (новини компаній)

Компанія «Контінентал» закінчила весняний посів ярих культур. Під час цієї кампанії було засіяно всі планові площі, а це понад 104 тис. га. У цьогорічній структурі традиційні культури — соняшник, кукурудза, соя та ріпак, а також важливі для продовольчої безпеки цукровий буряк і гречка. Фінішували, крім того, з посадкою картоплі, під яку відвели понад 2 тис. га.

Цікаві функції розумних телевізорів (новини компаній)

Завдяки новому телевізору METASMART TV  від компанії Gazer потрапити у віртуальний світ можна не виходячи з дому.

Бути у тренді: як носити босоніжки цього літа  (новини компаній)

Літня спека — ідеальний період, щоб продемонструвати ніжки в усій красі.

Свіжий випуск

№ 23 від 7 червня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up