This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-06. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

У вертикальному озеленні Сопільче замість квітів – бур’яни: фото дня

Металеві конструкції різних форм для квітів у тернопільських парках стоять вже не один рік. Та чи ретельно за ними доглядають? Читачі «20 хвилин» поставили це під сумнів і надіслали у редакцію фотографії, де у «вертикальному озелененні» буяють бур’яни.

У Центрі міста утворилось провалля: місце обгородили

Посеред вулиці Валової у Тернополі провалилась бруківка. Коли ліквідують провалля, яке утворилось – у матеріалі.

photo_camera Новий ресторан будують на «Циганці»: фото дня

На пляжі «Циганка», неподалік спортивного майданчика, у розпалі нове будівництво. Попередньо – там зводять ресторан із літнім майданчиком. Згодом – розкажемо більше.

photo_camera Життя перемагає. У «Медоборах» зі скелі проросли квіти

У природному заповіднику «Медобори» проросла рідкісна трав’яниста рослина авринія скельна (Aurinia saxatilis).

На бульварі Шевченка запрацювали водограї. Коли відновлять роботу інших?

Частково роботу фонтанів відновили напередодні великодніх свят. У комунальному підприємстві «Тернопільводоканал» це називають більше як перевіркою, аби до травня остаточно усунути всі несправності.

photo_camera Оббили жовтою вагонкою та стерли графіті: триває реставрація арки у центрі міста

Ремонт арки на вулиці Олени Кульчицької триває. Зараз на місці відбулись деякі зміни. Однак, масштабних результатів робіт досі не видно, хоча реставрують цю конструкцію як мінімум другий тиждень. «20 хвилин» побачили, що там вже зробили.

photo_camera Великодня краса на вулиці Торговиця: сотні писанок на дереві (ФОТО ДНЯ)

Тернопіль активно готується до Великодня. До свята подвір’я одного з популярних ресторанів на Торговиці креативно прикрасили. На дерево почепили сотні кольорових писанок. Як це виглядає – дивіться на фото.

photo_camera Як виглядає весняний Тернопіль у деталях

Весняний Тернопіль чарівний попри воєнний стан та постійні сигнали повітряної тривоги.

photo_camera Замкова гора у Теребовлі уквітчалась крокусами (ФОТОФАКТ)

Теребовлянка Ольга Ситник висадила крокуси на замковій горі.

photo_camera play_circle_filled Замінюють труби на проспекті Злуки (ФОТО ДНЯ)

Працівники комунальних служб щось риють на проспекті Злуки, біля заправки «Укрнафта». Про це у редакцію «20 хвилин» повідомили наші читачі. Ми дізнались, які саме роботи там здійснюють.

Свіжий випуск

№ 22 від 31 травня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up