This version of the page http://www.leosvit.com/692 (185.68.16.168) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-06. The original page over time could change.
Маркетинг в цифрах. Цікаві факти про Digital Marketing - Блог сайту - Leosvit Marketing — розробка та проведення рекламних кампаній

Маркетинг в цифрах. Цікаві факти про Digital Marketing

Маркетинг в цифрах. Цікаві факти про Digital Marketing


  • Короткий URL: leosvit.com/692
29.Oct.2019 Любов Гринів Коментарів: 0

Маркетинг в цифрах. Цікаві факти про Digital Marketing

«Google любить тебе, тільки якщо спочатку тебе полюбили інші» - сказала письменниця Венді Пірсалл. Щоб догодити як пошуковикам, так і користувачам, потрібно постійно бути в курсі трендів.

Ми вирішили трохи полегшити вам цю задачу і зібрали корисну статистику на основі 15 джерел.

Читайте про цікавий маркетинг в цифрах.

SEO, контент-маркетинг та  особливості клієнтів в B2B. 

  1. 61% маркетологів вважають, що поліпшення SEO та збільшення присутності в органічному пошуку - це головний пріоритет для їх inbound-маркетингу. На другому місці - створення контенту для блогу, 55%. (State of Inbound,Hubspot)
  2. Продажі в сегменті B2B активно набирають обертів та очікується, що до 2020 року вони досягнуть позначки в 6.7 трильйона доларів, залишивши позаду B2C сегмент
  3. 8.59 - середня кількість результатів пошукової видачі, яке Google показує на першій сторінці. Раніше їх число становило 10. (Search Metrics)
  4. Всього 22% маркетологів задоволені своїми показниками конверсій
  5. 72 796 запитів надходить від користувачів Google щосекунди. (Internet Live Stats).
  6. 50% відвідувачів найімовірніше клікають на результат видачі, якщо бренд з'являється кілька разів в результатах пошуку. (Search Engine People)
  7. Середній дохід email кампаній за минулий рік виріс до 4,300%
  8. Коефіцієнт закриття лідів, отриманих за допомогою SEO становить 14,6%. Для порівняння, цей показник 1,7% у лидов, які прийшли завдяки outbound-активності - наприклад, друкованій рекламі. (Search Engine People)
  9. 52,2% світового трафіку надходить з мобільних телефонів. (Statista)
  10. 48% людей, які все ж придбали товар чи послугу, спершу шукали його за допомогою мобільного телефону. (Smart Insights)
  11. 60% пошукових запитів Google надходить з мобільних пристроїв. (Backlinko)
  12. 80% покупців використовували мобільний в офлайн-магазині, щоб почитати відгуки про продукт, порівняти ціни або знайти розташування інших магазинів (Outer Box).
  13. Очікується, що до 2020 року середньостатистична компанія буде виділяти 45% маркетингового бюджету на онлайн-просування. (Webstrategiesinc)
  14. 30% маркетологів вважають офлайн-рекламу занадто переоціненою, 14% тієї ж думки про пости в соцмережах, 11% - про контекстну рекламу, рекламі в соцмережах та емейл-маркетинг. (State of inbound, Hubspot)
  15. Більшість компаній вважають,що найбільш якісні ліди приносять: inbound-тактика - 60%, SEO, соцмережі, блог; самостійні зусилля сейлзов - 21%; outbound-тактика - 18%, холодні дзвінки, реклама на ТБ і офлайн-носіях і т. д(State of inbound, Hubspot) 
  16. Відео-контент становитиме 80% трафіку до 2021 року (Cisco).
  17. 43% людей хочуть бачити ще більше відео-контенту. (Hubspot)
  18. 87% маркетологів вважають, що робота в соціальних мережах найбільш ефективна для просування товарів та послуг
  19. B2B-покупці найчастіше діляться з колегами: статтями в блогах - 74%, кейсами - 64%, інфографіка - 62%, white papers - 61%, вебінарами - 61% (Demand Gen Report)
  20. 65% B2B-покупців вважають, що потрібно спростити доступ до контенту. Для його отримання краще заповнювати максимум декілька полів або ввести реєстрацію за допомогою однієї кнопки. (Demand Gen Report)
  21. B2B-покупці рекомендують: використовувати більше даних і досліджень в контенті - 75%; включати більше інформації з оцінкою і порівнянням різних брендів - 63%;додавати більше инсайтов від лідерів ринку і аналітиків - 63%; спростити можливість поділитися контентом - 40% (Demand Gen Report).
  22. Відомі випадки, коли поліпшення контенту збільшувало трафік блогу більш ніж на 2000%. (Marketing Sherpa)
  23. 64% B2B-покупців заявляють, що більше довіряють експертним оглядам, відгуками користувачів, стороннім публікаціям та аналітиці, ніж брендам. (Demand Gen Report)
  24. 52% покупців згідні, що якби бренди робили добірки релевантного контенту, це допомогло б пройти стадію пошуку рішення швидше. Такий же відсоток говорить, що контент повинен зосередитись на цінності продукту для клієнта, а не на його специфіці. (Demand Gen Report)
  25. 71% покупців / читачів зізнаються, що їх відштовхнув контент, який виглядав як заклик до покупки (Global Content Survey of Brand Marketers and their B2B Audiences).                      
  26. Оновлення старих статей в блозі і повторна їх публікація з новим контентом і картинками, може збільшити органічний трафік на 111%. (Backlinko, 2018)
  27. 49% B2B-покупців кажуть, що більше покладаються на контент на стадії пошуку і прийняття рішень про покупку. 48% стверджує, що вебінари були корисні для них в середині їх купівельного шляху (Demand Gen Report).
  28. 71% користувачів в майбутньому віддасть перевагу голосовим асистентамнад традиційними пошуковими сервісами. Голосові запити Google вже зараз становлять 20% (Think With Google).
  29. У Instagram було зареєстровано 1 млрд активних користувачів ще в червні 2018 роки (Techcrunch).

 Висновок

Нативная реклама далі завойовує ринок, витісняючи банерну з кожним днем ​​все сильніше. Вона сприймається не так агресивно і користувачі віддають їй перевагу.

Частка мобільного трафіку щодня зростає, крім користування мессенджерами та соц. мережами, через смартфони відбувається безліч інших дій - пошукових систем, читання пошти та онлайн покупки.

Більшість користувачів звертають достатньо уваги на якость лендинг сторінки, опис товарів і умов взаємодії з продавцем. Також на розділ про повернення товару та доставку. Зробіть акцент на даний пункт.

Підтягніть слабкі місця, щоб не втрачати частину своїх потенційних клієнтів

Розвиток грамотної маркетинг стратегії на сьогодні є необхідною умовою успішної рекламної кампаній, а знання і володіння інформацією - запорука успішності будь-якого проекту.

Поділитись цим постом


Автор: Любов Гринів

головний маркетолог Leosvit Marketing

Маркетинг в цифрах. Цікаві факти про Digital Marketing
Джерело: Leosvit Marketing
https://leosvit.com/blg/Fakty_digital

Увага! Усі права на опубліковані матеріали належать їх авторам, право на переклад - Компанії Leosvit Marketing.

Дозволяється републікування матеріалів сайту в Інтернеті українською мовою тільки з обов'язковим зазначенням незакритого активного посилання на сайт Компанії Leosvit Marketing (https://leosvit.com) і з посиланням на авторів статей, публікацій та інших матеріалів опублікованих на даному сайті (з зазначенням автора і його сайту).

Контактуйте з нами

  • 79000 м.Львів, вул. Данилишина, 2 / 6
  • 093 356-9000
  • info@leosvit.com

Будьте з нами