This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-03. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

Готуємо з полуниці: салат, пиріг і лимонад

Найкращі рецепти з ароматної ягоди.

Як замаринувати печериці: три швидких і корисних рецепти для барбекю

Печериці на мангалі готуються дуже швидко і замінять шашлик тим, хто не їсть м'яса і майонезу.

Смачний рецепт вихідного дня – налисники з сиром

Млинці та налисники завжди були в топі українських страв поряд з борщем та варениками. Нам готують їх в дитинстві, а потім ми дорослішаємо та готуємо їх для своїх друзів і рідних. Знаємо, що їх обожнюють практично усі, а якщо ні – цей рецепт від знаного кулінара і любителя корисних страв Євгена Клопотенка точно не залишить вас байдужими!

photo_camera play_circle_filled Готуємо смачну пасту карбонара

Паста карбонара – страва родом з Італії, але останнім часом вона досить популярна у нас в Україні. Раніше ми варили спагеті і додавали до них гарнір за смаком, а сьогодні є безліч рецептів, аби урізноманітнити традиційні страви. Сьогодні пропонуємо нашим господиням – приготувати класичну пасту карбонара разом з відомим українським кулінарним майстер-шефом Євгеном Клопотенком.

Готуємо пиріг із замороженими ягодами

Українська шеф-кухар Валентина Саєнко поділилася з читачами рецептом неймовірно смачного заливного пирога із замороженими ягодами.

photo_camera play_circle_filled Як готувати батат: смажимо, варимо і запікаємо солодку картоплю

Страви з батату мають ніжну структуру і злегка солодкуватий смак. 

photo_camera play_circle_filled Як приготувати лазанью вдома: чотири рецепти італійської страви

Як правильно робити соус для лазаньї і з чим можна приготувати таку вечерю — читайте у матеріалі.  

Смачно, як в Грузії: готуємо соковиті манти вдома

Приготування цієї страви не потребує надто багато вашого часу та коштів.

Як у шеф-кухаря: готуємо ідеально курку

Запечена курка — це класична і смачна страва, яка підходить як для урочистих подій, так і для буднів. Дотримуючись перевірених порад, можна отримати ідеальну смажену курку.  

Закуски з лаваша: три смачних рецепти

Закуска з лаваша — дуже проста, ситна і швидка страва. Такий лаваш можна подати гостям перед основною стравою.  

Свіжий випуск

№ 22 від 31 травня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up