This version of the page http://www.staff.ua/uk/recomend (185.233.40.13) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-01. The original page over time could change.
Відгуки та рекомендації клієнтів — Golden Staff (Київ, Україна)

  • Eng
  • Rus
  • Ukr
(093) 858 08 08
(093) 858 08 08
Зворотній дзвінок
м. Київ,
вул. Басейна,
9-Г, оф. 24
office2@staff.ua
Ми в соц мережах:

Компанія Golden Staff розірвала всі стосунки з російськими партнерами та сторонами, що підтримують війну в Україні!

Рекомендації та відгуки наших клієнтів

  • Мультимаркет Аврора

    19 травня 2023р.

    Тренінг був чітко структурований і насичений практикою. Всі ті інструменти, про які розповідала Яна, відразу ж відпрацювувалися на практиці, у міні-групах. Кожен учасник тренінгу мав позитивне враження, багато нової інформації, роз'яснень, деякі учасники тренінгу переглянули свої робочі процеси, що призвели до виправлення раніше не помітних помилок. Щиро дякуємо Яні за цей продуктивний , корисний тренінговий день.

  • Центр систем безпеки поліції охорони

    16 травня 2023р.

    Компанія «Golden Staff» є нашим партнером в галузі консультаційно-інформаційних послуг.

    За час підготовки та проведення тренінгу співробітники компанії показали свою здатність з повною відповідальністю підходити до поставлених завдань, виконувати роботу якісно та вчасно.

  • Медико-косметологічний центр "Family Cosmetology"

    28 квітня 2023р.

    Golden Staff є нашим партнером в області надання інформаційно-консультаційних послуг. За час співпраці співробітники Golden Staff підтвердили свій високий професійний статус, компетентність і активність у вирішениі поставлених завдань. Всі роботи виконуються вчасно, в чітко встановлені терміни та з належною якістю.

  • Академія краси та інновацій

    26 квітня 2023р.

    Захід був розроблений з урахуванням всіх наших запитів та побажань. Поряд з практичними вправами та кейсами, наша команда отримала професійний контент, практичні навички та позитивні емоції. Кожен з учасників тренінгу мав змогу проявити себе та отримати цінні поради від експертки – Ольги Кусковської.

  • Компанія AXA

    24 квітня 2023р.

    3 повагою відзначаємо високу кваліфікацію, чітку і професійну роботу, відмінну організацію всіх робіт з підготовки і проведення навчання, мотивацію учасників тренінгу на подальший розвиток і на досягнення позитивних результатів.

  • ТОВ Орто-Лайн

    20 квітня 2023р.

    За підсумками нашої співпраці, з задоволенням відзначаємо той факт, що на всіх етапах підготовки і проведення тренінгу "Стандарти продажів" спеціалісти "Golden Staff" проявили себе, не тільки як професіонали високого рівня, але і просто як позитивні люди, з якими приємно спілкуватися. Менеджери компанії дуже уважні до замовника і намагаються врахувати і виконати максимум його побажань.

  • CMaffiliates

    29 березня 2023р.

    Співробітники і керівництво компанії «CMaffiliates» висловлює особливу вдячність центру бізнес-навчання Golden Staff Training та тренерці Ірини Венгловскій за організацію і проведення змістовного та корисного тренінгу на тему «Формула успішних продажів». Тренінг був проведений на високому професійному рівні, і в повній відповідності з нашими побажаннями і потребами.

  • ReisenAP

    14 грудня 2022р.

    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ГОЛДЕН СТАФФ ЮА”, під час виконання договору зарекомендувало себе як надійний партнер, здатний швидко реагувати на потреби клієнта та надавати якісні послуги.

  • Лакталіс Україна

    Golden Staff є партнером «Лакталіс Україна» з листопада 2021 року у навчанні і розвитку співробітників: за допомогою запропонованої методології групового та індивідуального навчання онлайн наразі 65 співробітників компанії вивчають три іноземні мови. Результативність та ефективність підходу, з нашої точки зору, стоїть на «трьох китах»: сучасна методологія навчання в групах, фасилітована професійними викладачами, які люблять свою роботу, та застосуванням платформи Study, де працівники, що навчаються, можуть опрацювати завдання самостійно. З відгуків від наших працівників, більшість занять проходить інтерактивно, насичено та цікаво, перевагу надають комунікативному підходу, коли більше 70% часу відводиться саме на спілкування іноземною мовою. Результат опитування рівня задоволеності працівниками навчанням з Golden Staff склав 4,4 з можливих 5 балів, що є високою оцінкою, з нашої точки зору.

  • Компанія "Coca-Cola"

    Вже протягом кількох років дуже задоволені нашим співробітництвом. За цей час працювали з різними менеджерами й завжди всі питання вирішуються швидко, позитивно та якісно, на зворотний зв'язок завжди реагують. 

  • АТ КБ "ПриватБанк"

    Акціонерне Товариство КБ «ПРИВАТБАНК» висловлює свою подяку ТОВ "ГОЛДЕН СТАФФ" за надання послуг у форматі тренінгу на тему "Школа переговірників".
    Хочемо відмітити високий рівень кваліфікації, швидкість роботи та досвід тренера Марини Таран у цій сфері.

  • Компанія "Robota.ua"

    Товариство з обмеженою відповідальністю «РОБОТА ІНТЕРНЕШНЛ» висловлює особливу вдячність центру бізнес-навчання Golden Staff Training та експертам Юлії Кривенцевій і Ользі Лущик за організацію і проведення ассессмент-центру. 3 повагою відзначаємо високу кваліфікацію, чітку і професійну poботy, відмінну організацію всіх процесів з підготовки і проведення оцінки персоналу.