This version of the page http://sapfo.com.ua/ (77.87.195.88) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-31. The original page over time could change.
Сайт для девушек и женщин Сапфо. Женский клуб. Женский форум. Тренинги для женщин. женский журнал, сайт для женщин, красота и здоровье, как похудеть, секс, журнал о моде, кулинария, выйти замуж, фэн шуй, эзотерика, беременность, гадание, спорт,



Клуб «Сапфо» - храм Афродиты

Сколько достойных женщин хотели бы улучшить свою жизнь, изменить всё прямо сейчас?! Если Вы одна из них, или одна из тех, кому есть чем поделиться – наш клуб говорит Вам: ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!!!

 

КАК СТАТЬ ЧЛЕНОМ КЛУБА «САПФО»

 

Ближайшие семинары и эксклюзивные тренинги


14 июня 2023 - Тренінг "Управління мотивацією персоналу, підвищення ефективності"


У цей час бізнес-тренінги для керівників управління персоналом дозволяють у рази підняти старанність кадрів – продуктивність персоналу та відповідальність за результат на всіх рівнях управління.
Як підвищити мотивацію персоналу, не збільшуючи фонд оплати праці?

10 июля 2023 - Тренінг "Робота з запереченнями у продажах та по телефону"


За статистикою, перш ніж зробити покупку, будь-який клієнт заперечує як мінімум 3-4 рази. На тренінгу по роботі з запереченнями Ви в короткий термін навчитеся справлятися з будь-яким опором клієнта і доводити продаж до завершення.

26 июля 2023 - Онлайн курс навчання "В2В продажі"


У торгівлі виділяються два найбільші сектори – збут товарів (послуг) організаціям та приватним покупцям. Робота в кожній із цих областей має свої складнощі, і ми їх завжди враховуємо на наших тренінгах-практикумах.
Так, як Ви хочете укладати більше великих угод, але не з кожним контрагентом все йде гладко. Нескінченні "ми подумаємо", "надто дорого", "поки не готові" зводять нанівець всі зусилля і заважають рости. Якщо ви готові покращити свої звичні технології роботи та задіяти просунуті інструменти, заточені саме під сферу B2B, Вам допоможе Наталія Дехтярьова та Ірина Головньова.


Полезные советы

Все советы

Якості, необхідні грамотному керівнику


Перш ніж прагнути посади керівника, задумайтеся, чи маєте ви достатні знання та якості, необхідні успішного кар'єрного зростання.

Оформление справки о наличии/отсутствии судимости: к кому обратиться в Москве


Если вы подаете документы на оформление или продление загранпаспорта, для получения трудовой визы и в ряде других случаев требуется справка о наличии или отсутствии судимости.

Ведущий на День рождения в Киеве и области


День рождения - это особый день в жизни каждого человека. Взрослые люди также любят отмечать этот день и получать поздравления от друзей и близких.

Щоденні звички, які значно покращать життя


Часто ми самі стаємо на шляху до своєї мети. Спосіб мислення, життєвий настрій та неправильний розпорядок дня можуть завадити рухатися вперед. Щоб підвищити продуктивність, стати енергійнішою та краще фокусуватися на завданнях, зверніть увагу на ці десять корисних звичок.

Звички успішних людей, які ви повинні знати


У світі успішних людей є безліч спільних рис, які допомогли досягти високих результатів у своїй кар'єрі. Незважаючи на те, що кожна людина є унікальною і може мати свій шлях до успіху, існують певні звички, які можуть допомогти кожному досягти великих результатів.


Статьи

Як правильно звільнитися з роботи, щоб ніхто не постраждав
Magic Motion: что это за бренд?
Разнообразие в тренировках по боксу: нестандартные методики
Як вибрати двоспальне ліжко? Основні рекомендації.
Пластическая хирургия в Киеве - что нового в 2023 году?




 

© 2009 - 20 Женский образовательный клуб "Сапфо"
Tel.: +38 (044) 237-90-05
Mail: info@sapfo.com.ua
Веб-студия NewHost - создание сайтов