This version of the page http://www.odessa.tv/faq/nashi-prilozheniya/ (185.70.110.150) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-22. The original page over time could change.
Наші додатки | Інтернет та телебачення %
Завантажити наш додаток
+38(0482) 313121
  • +38(097)3009494
  • +38(050)2313121
  • +38(063)4623555
  • +38(048)7777666
Укр

Наші додатки

1. Мобільний додаток для абонентів телекомунікаційної мережі м. Одеса.

Використовується для оплати послуг, замовлення та керування рекомендованими послугами. Також через програму можна зв’язатися з технічною підтримкою.

Для того, щоб потрапити до програми, вам знадобиться логін та пароль від вашого облікового запису. Якщо ви його не знаєте, зверніться до служби нашої технічної підтримки.



2. Мобільний додаток, призначений для перегляду ТВ каналів через інтернет.

Для того, щоб потрапити до програми, вам знадобиться логін та пароль від вашого облікового запису. Якщо ви його не знаєте, зверніться до служби нашої технічної підтримки.

 

Всі записи FAQ
Питання
відповідь

Як можна викликати майстра додому?

У разі необхідності виклику майстра з усунення несправностей або додаткового налаштування Вашого обладнання, необхідно зв’язатися зі службою цілодобової технічної підтримки за номером 31-31-21 та залишити заявку з описом характеру неполадки або налаштування.

Роутер Xiaomi підключення та налаштування.

Рекомендовано проводити підключення роутера до комп’ютера або ноутбука через мережний кабель, який ви знайдете в комплекті. Після налаштування роутера мережний кабель можна вимкнути. Необхідно підключитися до порту LAN. Якщо є необхідність провести скидання налаштувань, це…

Чому я не можу зайти в інтернет після того, як змінив мережну карту, роутер, перевстановив операційну систему.

Будь-який мережевий пристрій має мережну карту з індивідуальною MAC адресою. За допомогою цієї адреси пристрої ідентифікуються в мережі. Ваша MAC адреса прив’язана до нашої бази для отримання мережевих налаштувань. Таким чином, при зміні роутера, комп’ютера,…

Активувати кредит

Закінчилися кошти на особовому рахунку, але Вам терміново потрібен Інтернет? З послугою “Кредит” Ви не залишитеся без зв’язку у важливий момент! Послуга надається абсолютно безкоштовно, без відсотків та прихованих комісій. Скористатися може будь-який абонент, підключений…