This version of the page http://zt.20minut.ua/Sport (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-19. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Житомир

Спорт

У Житомирі розпочався Чемпіонат ДСНС України з легкої атлетики

Учасників Чемпіонату привітав начальник ОВА Віталій Бунечко.

Суперкубок Житомирщини з футболу вперше їде у Романів

14 травня 2023-го року головною спортивною подією Житомирщини став матч із визначення переможця і володаря Суперкубка області з футболу. 

Житомирський ФК "Полісся" вперше в своїй історії зіграє в Українській Прєм’єр-Лізі

Це стало можливим завдяки перемозі у матчі з кременчуцьким ФК «Кремінь».

Учні Житомирщини стали переможцями у Всеукраїнських змаганнях «Козацька ліга»

Команда Центру професійно-технічної освіти м.Житомира стала переможцем Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих змагань серед учнів професійної (професійно-технічної) освіти «Козацька Ліга»,.- повідомили в ОВА.

Олег Чулячеєв з Житомирщини виборов срібло на міжнародному турнірі з боксу

Боксер з Житомирщини став срібним призером у ваговій категорії 57 кг.

У Житомирі стартувала шкільна футбольна ліга «BGV KIDS»

У змаганнях візьмуть участь 36 команд - понад 400 дітей, - повідомили у міськраді.

Гімнастка з Житомирщини взяла участь у фіналі Літньої гімназіади 2023 з художньої гімнастики

З 5 по 8 травня 2023 року в м.Біла Церква триває Всеукраїнський фінал Літньої гімназіади 2023 з художньої гімнастики, участь у якій бере вихованка ЖО ДЮСШ « Динамівець» Маргарита Овчарук, та тренерка Вікторія Волощук у якості членкині суддівської колегії.

ДЮСШ у Мирополі приростає новими залами

Згідно з недавніми рішеннями сесії Миропільської селищної ради, прийнятими 4 квітня 2023-го року, для потреб Миропільської ДЮСШ на умовах оперативного управління передано ліву частину колишньої школи на вулиці Артема Кирилюка.

Попереду ще місяць, але схоже, що із «Малом» нам не розминутись

29 квітня 2023-го року на Житомирщині стартував черговий розіграш кубка Пам`яті Героїв Небесної Сотні з футболу. 

Гімнастки з Житомирщини посіли призові місця на турнірі «PRIMAVERA CAP 2023»

Днями вихованки ДЮСШ «Динамівець» з художньої гімнастики посіли призові місця на турнірі «PRIMAVERA CAP 2023», який проходив з 29 по 30 квітня в м. Київ, - повідомляє Житомирська ОВА.

Свіжий випуск

№ 17 від 10 травня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up