This version of the page http://zt.20minut.ua/Polityka (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-19. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Житомир

Політика

Як позбавити державних нагород тих, хто їх не гідний? | Новий проєкт «Питання до Ради?»

У 2022 році за мужність та героїзм під час відсічі російській агресії були відзначені майже 30 тисяч українців та українок.

Щорічно 9 травня в Україні відзначатимуть День Європи

Володимир Зеленський підписав відповідний указ.

Звернення Президента України з нагоди Дня памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

Ми повертаємо нашій державі чесну історію без ідеологічних домішок. Саме 8 травня більшість народів світу згадує велич перемоги над нацизмом. Саме 8 травня світ вшановує памʼять усіх, чиї життя забрала та війна.

Чи потрібні Україні нові громадяни? Аналітики пояснили, чому іноземцям буде ще складніше отримати український паспорт

Із жовтня 2023 року для отримання громадянства України потрібно буде складати іспит на знання української мови, історії України та основ Конституції. Відповідний закон, ухвалений Верховною Радою, президент Володимир Зеленський підписав 21 квітня.  

Верховна Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію ще на 90 діб

Верховна Рада ухвалила закони про затвердження указів Президента щодо продовження в Україні строку дії воєнного стану та загальної мобілізації з 20 травня на 90 діб.

На території Житомирської області заборонили діяльність УПЦ московського патріархату

За таке рішення проголосували депутати обласної ради під час сесії 27 квітня.

У Житомирі розпочала роботу 15-та сесія обласної ради VIIІ скликання. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

Сьогодні, 27 квітня, проходитиме чергова 15-а сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 45 депутатів.

Естонія може бути впевненою, що перемога України у війні з РФ буде гарантією історичного результату для всіх народів Європи – Володимир Зеленський

Під час робочої поїздки в Житомирську область Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Естонської Республіки Каєю Каллас, яка прибула в нашу країну з візитом.

У Житомирі Президент Зеленський зустрівся з Прем`єр-міністеркою Естонії Каллас

Сьогодні у Житомирі перебували Президент України Володимир Зеленський та Прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас.

Деколонізація і закон про громадянство: Рада ухвалила важливі законопроєкти

Нардепи ухвалили історичні рішення!

Свіжий випуск

№ 17 від 10 травня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up