This version of the page http://www.abbyy.ua/flexicapture/ (88.217.190.111) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-18. The original page over time could change.
Intelligent Data Capture Software - Розробка документів із когнітивним захопленням

ABBYY® FlexiCapture®

Зробити ділову документацію ефективною

Усунення проблем у процесах, пов’язаних із масштабною обробкою документів

Запит інформації

Автоматизація на підприємстві починається зі створення універсальної платформи для збирання, обробки, перевірки та передачі необхідних даних під час критично важливих процесів. ABBYY FlexiCapture — це інтелектуальна платформа для обробки документів, створена для задоволення потреб сучасного складного цифрового підприємства. FlexiCapture об’єднує найкращі можливості обробки природної мови, машинне навчання та розширені можливості розпізнавання в єдину платформу корпоративного масштабу для обробки всіх типів документів, від простих форм до складних документів вільної форми, і для виконання завдань будь-якого масштабу, від окремих спеціальних документів до великих партій роботи, що вимагають чітко визначених угод про рівень обслуговування. Організуючи весь процес від збирання до передавання даних, FlexiCapture наповнює відомостями бізнес-програми, орієнтовані на обробку вмісту, наприклад системи RPA та BPM, що дає організаціям змогу зосередитися на обслуговуванні клієнтів, зменшенні витрат, дотриманні нормативних вимог і отриманні конкурентних переваг.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

Швидша безпосередня обробка

Вміст із документів, що надходять через будь-який канал, у будь-якому форматі, автоматично вилучається, розпізнається та передається, без проблем, пов’язаних із ручною обробкою.

Безперешкодне виконання транзакцій, розумні рішення, швидкі дії

Використовуйте надавані клієнтами дані для прискорення виконання транзакцій, прийняття розумніших рішень і надання клієнтам швидких, точних відповідей.

Контроль, передбачуваність і дотримання вимог

Створіть повний ланцюжок формування звітності про збереження даних і керування для тонкого налаштування результатів, гарантуючи всеосяжне дотримання вимог згідно з вашими моделями організації процесів і безпеки.

Використання у хмарі, у локальному середовищі або у вигляді пакета інструментів для збирання даних

Розроблений для цифрового підприємства FlexiCapture дає вам змогу розпочати просто завтра та розгортати рішення там, де ви хочете й найбільше потребуєте:

Функції

Інтелектуальне вилучення даних

Технологія обробки природних мов (NLP) автоматизує ідентифікацію та вилучення вмісту з неструктурованих документів, наприклад контрактів, договорів оренди, електронних листів та кореспонденції. Завдяки технології NLP користувачі FlexiCapture тепер можуть автоматизувати вилучення даних зі складних документів, включно зі структурованими та напівструктурованими документами, що дасть змогу прискорити виконання транзакцій і значно зменшити операційні витрати та кількість помилок.

Багаторівнева класифікація документів

Автоматизуйте завдання з розуміння, розподілу та маршрутизації документів за допомогою класифікаторів на базі ШІ, які навчаються автоматично за допомогою найновіших методів машинного навчання. FlexiCapture дасть вам змогу скоротити витрати на обробку документів, водночас прискорюючи процес обробки та класифікації структурованих форм, напівструктурованих документів, наприклад рахунків-фактур, податкових декларацій, заявок чи реєстраційних паперів, або повністю неструктурованих документів, таких як кореспонденція й контракти. Забудьте про ручне сортування та маркування.

Перевірка та контроль даних

Поля критичних даних, контекст і об’єкти ідентифікуються, перевіряються та автоматично обробляються відповідно до правил і вимог бізнесу. Цю систему легко тренувати, і вона використовує постійне машинне навчання для безперервного вдосконалення та контролю витрат.

Прозорість даних і процесів

Інструменти моніторингу та звіти про основні параметри, включно з відомостями про ресурси, продуктивність і точність, забезпечують прозорість і передбачуваність процесів, надаючи адміністраторам уявлення про можливості вдосконалення.

Тісна інтеграція в бізнес-процеси

ABBYY FlexiCapture легко вбудовується в корпоративні стандарти та інформаційні системи – RPA, CRM, ERP, BPM, ECM і системи бухгалтерського обліку – і робить бізнес-процеси розумнішими й швидшими та прискорює реагування. Виберіть один із готових наборів з’єднань або скористайтеся можливостями XML і експорту, щоб швидко та легко інтегруватися в будь-яку систему запису або взаємодії.

Тематичні дослідження

Французький регіональний банк Banque Populaire de l’Ouest оцифровує та автоматично класифікує вхідні кредитні заявки, що надходять з різних каналів.

Компанія PepsiCo шукала рішення для оцифрування даних для економії часу і трудомісткості процесу з ручної обробки даних рахунків-фактур та введення кредитних даних в систему SAP.

Останнім часом компанія e-docs UK автоматизувала процес підтвердження доставки для своїх клієнтів, компанії NFT Distribution, за допомогою програмного забезпечення для оцифрування документів від компанії ABBYY.

Запит інформації

Заповніть наведену нижче форму, і ми незабаром зв’яжемося з вами.

Я усвідомлюю, що мою згоду можна відкликати в будь-який час, натиснувши посилання «Скасувати підписку» в будь-якому електронному листі, отриманому від ABBYY Solutions Ltd. або через форму прав доступу суб’єкта даних ABBYY.

Надсилаючи цю форму, я погоджуюся на використання моєї особистої інформації для цілей, описаних у Примітці про конфіденційність.

Цей сайт захищено reCAPTCHA, до нього застосовуються політика конфіденційності та умови використання Google.

Дякуємо за ваш інтерес до продуктів ABBYY!

Скоро ми звернемося до вас. Якщо ви хочете звернутися до офісу ABBYY у вашому регіоні, відвідайте сторінку Контакти.

З найкращими побажаннями,
Команда ABBYY