This version of the page http://bin.ua/press-releases/ (172.67.202.142) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-15. The original page over time could change.
Прес-релізи
  • Фінансові новини

  • |
  • 15.05.23
  • |
  • 16:18
  • |
  •  RSS
  • |
  • мапа сайту
  •    реєстрація
  • |
  • ввійти

Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

НОВИНИ
АНАЛІТИКА
Прес-релізи

Як відкрити пивний магазин? 10:30

Щоб мінімізувати ризики та зменшити термін окупності магазина, ви можете підібрати розливне обладнання від MCT Company, що точно відповідає вашим потребам.

 
ПУМБ кредитуватиме експортерів у рамках програми підтримки з ЕКА 11.05

ПУМБ уклав угоду з українським Експортно-кредитним агентством (ЕКА) щодо співпраці в рамках програми портфельного страхування ризику банку за кредитами, що надаються для виконання експортних контрактів.

 
Удобство и преимущества доставки цветов 07.05

Цветы - это не только красивые растения, но и символы любви, уважения и внимания. Их подарок может выразить чувства и эмоции лучше, чем слова.

 
Как правильно подключить корпусный активный сабвуфер: отвечают специалисты «Пати на Хате»? 05.05

Звук - это важный аспект любой домашней аудиосистемы, который может существенно повысить качество звучания музыки и фильмов. Однако для достижения идеального звучания, необходимо правильно настроить и подключить каждый компонент системы.

 
Комфортний сон - ключ до здорового способу життя 29.04

Комфортний сон - це один з найважливіших аспектів здорового способу життя. Якщо ви хочете, щоб ваше тіло та розум функціонували на повну потужність, необхідно забезпечити собі якісний та комфортний сон.

 
ПриватБанк доплачуватиме половину вартості проїзду на міському транспорту українцям, які купують QR квитки через Приват24 24.04

Щоб отримати половину вартості проїзду кешбеком, треба до 24 липня 2023 року зареєструватися в програмі на сайті банку. Максимальна сума відшкодування становить не більше ніж 250 грн на одну людину на місяць.

 
Водяные насосы как решение дачных проблем 24.04

Проблема слабого напора воды известна многим, но не все знают ее решение. Слабый напор из крана или отсутствие централизованного водоснабжения - проблемы, с которыми сталкивались многие, переехав загород.

 
Выбираем террасу для дома 21.04

Терраса является соединительным звеном между домом и окружающей миром. Здесь можно также комфортно себя чувстовать и одновременно наслаждаться природой.

 
Как стать профессиональным ретушером 19.04

Обработка фотографий это важный элемент в создании качественных изображений. Adobe Photoshop позволяет производить ретушь и настройку фотографий на высоком профессиональном уровне. Но как научиться делать это правильно?

 
Загальний аналіз крові за 1 гривню від CSD LAB 19.04

Пропонуємо усім клієнтам нових Лабораторних офісів CSD LAB здати загальний аналіз крові всього за 1 гривню. Період дії акції: 1.04.2023 - 30.04.2023 р.

 
Виды промышленных рукавов: краткий обзор от Гума Індастрі 18.04

Для разных отраслей важно применять рукава, точно отвечающие техническим требованиям, чтобы исключить риски аварийных ситуаций и преждевременного выхода из строя всей системы, обеспечивающей подачу жидкостей или газов.

 
Технології та новинки в галузі тонометрів: що нового на ринку вимірювання тиску 14.04

Цифрові інновації для лікування гіпертонії включають тонометри без манжет, бездротові монітори артеріального тиску на плечі з підтримкою смартфонів, мобільні додатки та технології віддаленого моніторингу.

 
Не рассчитали бюджет – поможет беспроцентный кредит под 0 % 10.04

Деньги можно одолжить на срок 2-30 дней. Общий срок кредитования равен 300 дням. Есть услуга досрочного погашения. Взять в долг можно от 600 гривен до 20 тысяч гривен.

 
Что такое ламинирование бровей и как найти своего мастера для процедуры? 07.04

Ламинирование бровей - это процедура, при которой используются специальные средства, чтобы придать бровям более густой и объемный вид.

 
Доставка воздушных шаров: приятный сюрприз для любимого человека 05.04

Покупать шарики и лично вручать их не обязательно. Если вы далеко, в другом городе или даже стране, а сделать приятный сюрприз близкому человеку хочется, поможет специальная доставка латексных воздушных шаров.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
36,5686
 0,0000
0,00
EUR
1
39,7702
 0,0585
0,15

Курс обміну валют на сьогодні, 09:38
  куп. uah % прод. uah %
USD 37,3196  0,04 0,12 37,8313  0,01 0,03
EUR 40,5804  0,08 0,21 41,3817  0,16 0,38

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:40
  куп. uah % прод. uah %
USD 36,9315  0,00 0,00 36,9343  0,00 0,00
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

СБУ повідомила про підозру Фірташу і топменеджменту його компаній у розкраданні понад 18 млрд грн

Служба безпеки України спільно з Бюро економічної безпеки викрили схему розкрадання газу з газотранспортної системи України, власнику - бізнесмену Дмитру Фірташу і топменеджменту його компаній було повідомлено про підозру.

ТОП-НОВИНИ

Британія почне навчати українських пілотів влітку, працює над наданням F-16 Україні

Велика Британія влітку розпочне навчання українських пілотів, а також вже зараз працює з іншими країнами над можливим наданням винищувачів F-16 Україні.

Британія надасть Україні ударні безпілотники великої дальності та ракети ППО

Велика Британія надішле Україні сотні нових ударних безпілотників з дальністю польоту понад 200 км. Про це заявив британський уряд у понеділок після того, як президент Володимир Зеленський прибув до країни на переговори з прем'єр-міністром Ріші Сунаком.

Міністри фінансів і керівники банків G7 підтримали збільшення підтримки України до $44 млрд і готові запроваджувати нові санкції проти РФ

Про це ідеться в комюніке за підсумками зустріч міністрыв фінансіві в м. Ніїгата (Японія), розміщеному на сайті Європейської комісії.

Берлін оголосив пакет допомоги Києву на 2,7 мільярда євро

18 колісних гаубиць; протиповітряна оборона: 4 системи IRIS-T SLM + 12 пускових установок IRIS-T SLS + ракети; артилерійські боєприпаси; 30 основних бойових танків LEOPARD 1 A5 + 20 бойових машин піхоти MARDER; понад 100 бойових броньованих машин.


ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес

Ілон Маск йде з посади гендиректора Twitter

"Моя роль перейде до виконавчого голови та технічного директора, нагляду за продуктом, програмним забезпеченням та системними операторами", - написав Маск.

Google інтегрує ШІ до свого пошуковика: як це працює

Компанія Google оголосила, що інтегрує генеративний штучний інтелект (ШІ) у свою пошукову систему - в найближчі тижні доступ отримають користувачі зі США зі списку очікування.

Google Pixel Fold - перший смартфон американської компанії, що згинається

Апаратна платформа побудована навколо чипа Tensor G2 з максимальною частотою 2,85 ГГц і графікою Mali-G710 MC10. Смартфон отримав 12 ГБ оперативної пам'яті, а місткість накопичувача становить 256 ГБ або 512 ГБ залежно від модифікації.

У Китаї заявили про перший арешт через фейкову новину, створену ChatGPT

У китайській провінції Ганьсу затримали чоловіка, який нібито використовував ChatGPT для створення фейкової історії про залізничну катастрофу - це перший арешт у Китаї, пов'язаний із використанням штучного інтелекту.

Україна стала учасником Міжнародній комісії з тестування водіїв

Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ 9 травня став повноправним учасником в Міжнародній комісії з тестування водіїв CIECA.

Huawei Mate X3 представлений у Європі - тонкий гнучкий флагман із захистом від води за ціною €2200

Смартфон оснащений чипом Snapdragon 8+ Gen 1 без 5G-модема. Ємність акумулятора становить 4800 мАг, а потужність швидкої зарядки - 66 Вт. Корпус має захист від води та пилу за стандартом IPX8.

Ілон Маск анонсував видалення неактивних акаунтів у Twitter

У відповідь на побоювання, що це може привести до видалення деяких "історичних" твітів, він пообіцяв, що неактивні облікові записи заархівують, але не уточнив, як можна буде отримати доступ до них. "Але важливо звільнити покинуті назви акаунтів", - додав Маск.


• далі...