This version of the page http://1kr.ua/photogalleries.html (172.67.71.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-09. The original page over time could change.
Фоторепортажі — новини Кривий Ріг | Перший Криворізький

Фоторепортажі

Благодійний вечір сміливої української комедії від «Підпільного стендапу»

Жарти від кращих коміків «Підпільного стендапу». Сергій Степанісько — Магістр української літератури і жіноцтва та Артур Петров — стендап комік, сценарист, учасник таких телешоу як «ГуднайтКлаб», «Комік на мільйон».

Мирна акція пам'яті загиблих у війні з Росією

У Кривому Розі сьогодні пройшла мирна акція, де зібрались родичі загиблих військових. Вони створили "стихійний меморіал": у Парку Героїв, біля флагштоку, встановили прапори з іменами своїх близьких, які загинули на війні проти Росії. Містян запрошують долучатись до створення меморіалу. Кожен, хто...

ІМПРОВІЗАЦІЯ: Ветерани космічних військ + Ігор Ласточкін

«Ветерани космічних військ» та Ігор Ласточкін ідуть до Кривого Рогу із благодійним гумористичним концертом «Імпровізація». Шоу, в якому саме глядачі стануть творцями того, що коміки в цей вечір зіграють на сцені.

Благодійний концерт гурту "Жадан і Собаки" у Кривому Розі

20 лютого у Кривому Розі пройшов благодійний концерт гурту "Жадан і Собаки". Всі кошти, зібрані під час концерту, будуть передані на купівлю автівок для Збройних Сил України

День Святого Валентина: скільки коштують букети квітів напередодні свята у Кривому Розі

До Дня святого Валентина чоловіки дарують символ кохання та пристрасті - квіти. Це можуть бути як скомпоновані букети, так і окрема кількість троянд чи то тюльпанів. Різноманіття вибору вражає. «Перший Криворізький» дізнався скільки коштують квіти напередодні цього свята у Кривому Розі.

Як виглядає укриття в гімназії №103 Кривого Рогу

Укриття у криворізькій гімназії відремонтували наприкінці 2022 року. На роботи пішло понад 300 тисяч гривень з бюджету району.

У Кривому Розі попрощались із жінкою, яка загинула від ворожої ракети

Сьогодні, 21 грудня, у Кривому Розі пройшла церемонія прощання з 64-річною Ольгою Андрейчук, яка загинула внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок.

Пункти незламності та Центр допомоги переселенцям у Криворізькому районі

У селі Лозуватці Криворізького району щоденно працюють чотири «Пункти незламності» та один Центр надання соціальних послуг переселенцям. Кожен з яких максимально забезпечений усім необхідним.

Потьомкине, Миролюбівка, Нововознесенське: як живуть нещодавно звільнені села Херсонської області

Жителі цих сіл в окупації перебували понад півроку. Зараз вони живуть без світла, води та газу. В школі Миролюбівки окупанти зробили штаб у місцевій школі, у Нововознесенському — запевняли місцевих, що скоро захоплять Кривий Ріг і залишать їх у спокої, а Потьомкиному ми не зустріли жодної людини....

Відкриття виставки "Країна сама себе не зробить"

29 листопада у Кривому Розі відбулося відкриття виставки "Країна сама себе не зробить"

Мова сайту
  • UA
  • RU

Новини 1kr.ua в Tеlеgram

Війна довкілля

Україна у вогні: як впливають масові лісові пожежі на довкілля України

Деокупація

Деокуповане Високопілля: солдати РФ жили у підвалах лікарні, переховувались в будинку культури
Booking.com