This version of the page http://www.volkswagen.ua/t-cross/exterior (185.116.31.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-06. The original page over time could change.
Новий T-Cross. Екстер'єр | Volkswagen в Україні

Відчутний характер у компактному кроссовері.

Задавайте нові стандарти разом із T-Cross: виражена лінія "торнадо" від країв капота до задніх ліхтарів, складна архітектура кутів кузова та збільшений дорожний просвіт характеризують прогресивні лінії, які надають автомобілю маскулінного вигляду, вартого SUV.

 

Його off-road характер ще більше посилюється заглибленнями на капоті, які його візуально подовжують та надають пружності. Типова для SUV висока посадка водія та пасажирів одразу дарує відчуття знаходження "над" дорожнім покриттям, а завдяки пласким віконним лініям Ви можете насолоджуватись пейзажами Ваших мандрів.

 

Віддайте належне його сучасному дизайну та високоякісній майстерності виробництва, яка характерна Volkswagen. Чорні накладки на колісні арки та виокремлені бокові "спідниці" сприяють побудові стильного та актуального вигляду. Це також стосується його задньої частини із її LED-ліхтарями та рефлекторную лінією, які гарантовано формують довготривале враження.

Закрити
Комплектації Комплектації & Дизайн Дизайн-пакети Комфорт Мультимедіа Безпека Технічна інформація
T-Cross
Комплектації
Комплектації & Дизайн
Дизайн-пакети
Комфорт
Мультимедіа
Безпека
Технічна інформація
Меню
Закрити меню
Закрити

Новий T-Cross

Сконфігурувати
 

© ТОВ "Порше Україна" 2023

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen