This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (104.22.74.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-06. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

У Тернополі діє вісім волонтерських штабів для допомоги переселенцям та військовим

У Тернополі жителі громади продовжують активну волонтерську діяльність та допомагають як внутрішньо переміщеним особам, так і забезпечують необхідними речами військовослужбовців. Станом на 3 травня, у місті працює вісім волонтерських штабів.

Держдопомогу при народженні дитини тепер можна отримати і за кордоном

Кабмін врегулював питання соціальних виплат при народження дитини батькам, які через війну виїхали за кордон. Тепер гроші можна отримати поза межами країни. Про новацію розповіла  директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОВА Оксана Смолій.

Терміново потрібно відремонтувати авто на фронт: допоможімо військовим із Тернополя

Жителів Тернопільщини закликають долучитися до збору коштів на ремонт автомобіля для військового. Загалом треба зібрати 40 тисяч гривень. Кожен донат та репост важливий.

play_circle_filled Уряд Чехії передав Тернопільщині медичну допомогу на понад 16 млн грн

Така підтримка від чеської сторони дозволить покращити умови надання медичної допомоги для жителів Тернопільської області та переселенців з інших регіонів країни.

Одинокі та малозабезпечені тернополяни отримають благодійні набори від Червоного Хреста

Напередодні Великодня одинокі та малозабезпечені мешканці Тернопільської громади отримають 500 гігієнічних наборів та 150 великодніх продуктових наборів від організації Товариства Червоного Хреста.

Зібрані кошти подвоять: допоможіть Артему Шкандюку з Тернопільщини побороти СМА

Шестирічний Артем Шкандюк бореться зі спінальною м’язовою атрофією ІІ типу. Хлопець проходить реабілітацію, а також приймає підтримуючий препарат Risdiplam. Врятувати його життя може лише інноваційний укол Zolgensma, що вартує майже два мільйони доларів. Батьки благають про допомогу, адже 10 квітня донати подвоюються.

Поранений захисник Сергій Павлюк потребує допомоги

Військовослужбовець Сергій Павлюк з с. Гадинківці, Копичинецької громади з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Зараз чоловік отримав поранення і потребує підтримки для того, щоб стати на ноги.

Рідні військовополонених можуть отримати до 100 тисяч гривень від держави

Додаткову винагороду у розмірі до 100 тисяч грн можуть отримати родичі полонених. У якій послідовності виплачується грошове забезпечення і як правильно подати заяву на виплату? Відповіді на ці питання надав уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Волонтери Тернополя 11 квітня їдуть до захисників. Куди можна передати посилку?

Водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» 11 квітня вирушають на фронт. Охочі можуть передати посилки захисникам.

Лікарні Збаража отримали понад 100 крісел колісних від благодійного фонду

Команда благодійного фонду Future for Ukraine Україна отримала партію колісних крісел від партнерів з Японії у межах проєкту Japan Wheelchair Program for Ukraine. Частину з них фонд передав у місто Збараж Тернопільської області, на запит обласного департаменту охорони здоровʼя.

Свіжий випуск

№ 18 від 3 травня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up