This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-25. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 8 лютого 2023«Розірвати коло безкарності: Олександра Матвійчук про збір доказів воєнних злочинів»

    13 лютого 2023 року о 15:00 год онлайн Комісія з журналістської етики проведе практичну розмову для регіональних журналістів, студентів факультетів журналістики та усіх зацікавлених «Розірвати коло безкарності: Олександра Матвійчук про збір свідоцтва воєнних злочинів»


    Докладнiше
  • 27 січня 2023Запрошення на вебінар 01 лютого: Наративи та методи російських вкидів

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу, запрошує редакції місцевих медіа до участі у вебінарі «Наративи та методи російських вкидів».

     


    Докладнiше
  • 13 січня 2023Вебінар: Фейсбук та телеграм як канали вкидів та поширення дезінформації

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу, запрошує редакції місцевих медіа до участі у вебінарі «Фейсбук та телеграм як канали вкидів та поширення дезінформації».


    Докладнiше
  • 5 січня 2023Вебінар: Інформаційні вкиди російсько-української війни та як медіа мають їм протидіяти

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу, запрошує редакції місцевих медіа до участі у вебінарі «Інформаційні вкиди російсько-української війни та як медіа мають їм протидіяти».

     


    Докладнiше
  • 21 вересня 2022До 23 вересня набір на навчальний курс “Як працювати з травматичним контентом і зберігати психічне здоров’я” журналістів та фахівців, які документують воєнні злочини.

    Запрошуємо на навчальний курс “Як працювати з травматичним контентом і зберігати психічне здоров’я” журналістів та фахівців, які документують воєнні злочини.


    Докладнiше
  • 15 липня 2022Вебінар «Журналістика та війна: як документувати воєнні злочини»

    ГО «Інтерньюз-Україна» відкриває набір на вебінар з особливостей документування воєнних злочинів. До участі запрошуються медійники з усіх регіонів України, які продовжують працювати в умовах війни та планують фіксувати воєнні злочини, вчинені на території України. Спікер вебінару — Сергій Мовчан, експерт Української Гельсінської спілки з прав людини.


    Докладнiше
  • 1 червня 2022«Правда – наша зброя. Як доносити інформацію про Україну?» дискусія з Ольгою Руденко

    7 червня 2022 року об 11:00 год онлайн відбудеться практична розмова для журналістів та журналісток «Правда – наша зброя. Як доносити інформацію про Україну?» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з ГО «Жінки в медіа».


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022«Як повідомляти про травматичний досвід в медіа»

    «Багатьох з нас ні життя, ні попередній професійний досвід, не готував до розповідей про зґвалтування і звірства. Те, що я чую нині, на жаль, перетворює цю тему на постійне "вражання". Зґвалтування - це не тема, щоб вражати публіку», - говорить Тетяна ТРОЩИНСЬКА, головна редакторка «Громадського радіо».

     


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022«Журналістський матеріал як інструмент в судовому розгляді щодо збройних конфліктів»

    Комісія з журналістської етики та Координатор проектів ОБСЄ в Україні продовжує серію заходів присвячених посиленню спроможності журналістів працювати під час воєнного стану. 15 квітня 2022 року об 11:00 онлайн відбудеться практична дискусія «Журналістський матеріал як інструмент в судовому розгляді щодо збройних конфліктів, національні та міжнародні аспекти».


    Докладнiше
  • 27 березня 202229 березня – дискусія експертів із журналістами на тему «Злочини проти довкілля під час війни»

    Дискусія адресована представникам українських та іноземних ЗМІ. Робоча мова українська, планується синхронний переклад англійською мовою.


    Докладнiше
  • 22 березня 2022«Інформаційний фронт: як працювати якісно та безпечно для країни» дискусія з Міноборони

    Рівно через місяць після того, як Росія розпочала широкомасштабне воєнне вторгнення в Україну, ми продовжимо тримати інформаційний фронт.


    Докладнiше
  • 14 березня 2022«Інформаційний фронт: Як медіа можуть допомагати тилу працювати для перемоги?»

    16 березня 2022 року о 10:00 год онлайн відбудеться практична лекція для студентів і студенток факультетів журналістики та усіх зацікавлених від Комісії з журналістської етики.  


    Докладнiше