Цікавість до криптовалют зростає щороку, що передує появі на ринку багато компаній, які пропонують послуги з продажі та купівлі цифрових монет. Їхня діяльність направлена на те, щоб будь-яка людина мала можливість легко та безпечно відправляти й отримувати кошти. У цьому плані, надійною та простою у користуванні платформою є Коінбейз. Компанія «увійшла» у світ крипторинку в 2012 році. Наразі її послугами користуються трейдери зі 100 країн світу, а на самій біржі зареєстровано 43 мільйони користувачів.

Коінбейз затребуваний передусім серед трейдерів, які розпочинають шлях у галузі крипторинку і бажають ознайомитися з усіма процесами самостійно. Чому більшість клієнтів обирають саме цю компанію? Відповіді вдасться знайти у коментарях користувачів, які вони лишають на сайті – відгуки про Coinbase.

Зручний інтерфейс

Офіційний сайт компанії зрозумілий на інтуїтивному рівні, тому у новачків не виникне питань про експлуатацію. Взаємодія користувача з платформою максимально проста. Про це у своїх відгуках згадують декілька клієнтів. Дизайн сайту мінімалістичний, не перевантажений зайвою інформацією та блоками, усе продумано до дрібниць: графіки цін, повноцінна аналітика, список пропозицій, які можна відфільтрувати.

Особистий кабінет містить кілька категорій із розділами:

Торгівля – інформація з переліком криптовалют, якими торгують;

Платежі – користувачі можуть надіслати «коїн» на інші гаманці, або отримати платіж;

Активи – розділ показує послідовність виконання кроків для отримання доступу до торгівлі;

Запросити друзів – партнерська програма для активних трейдерів;

Для вас – стрічка новин та підказки для користувачів.

Це основні переваги криптобіржі, про які зазначають усі користувачі порталу. Є можливість робити покупки у будь-якому магазині, не хвилюючись за курс валют чи перекази. Технічна частина Coinbase працює справно, введення/виведення коштів здійснюється багатьма наявними фінансовими каналами.

Доступне навчання

Найбільше трейдери-початківці люблять Коінбейз за якісні навчальні матеріали (курси, гайди), які дозволяють підняти рівень кваліфікації й заробити кошти. Після завершення курсу та успішного складання тесту, на гаманець користувача падає відповідна криптовалюта. Сума символічна, але її можна одразу вивести, або відкласти для стартового капіталу.

Платформа Coinbase багатофункціональна і популярна. Однак, варто виділити ще одну криптоплатформу, яка має попит серед трейдерів – це Kuna. Користувачі, які полюбляють стежити за темою фінансів, тут знайдуть для себе дуже багато цікавинок та корисної інформації.