This version of the page http://www.032.ua/expert/198019 (172.67.201.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-18. The original page over time could change.
Топ експертів нашого міста - Катерина Тарасова - Львів - 032.ua
0 Увійти

Топ експертів нашого міста - Катерина Тарасова

Як потрапити до цього списку?
Профи
Катерина Тарасова
Відгуки: 14
Коментарі : 0
Передплатників: 1
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про "Ресторанний комплекс Club Split Lviv (Спліт)"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: смачно, атмосферно Недоліки: ціни Зайшли сюди з колежанкою. Замовили прості салатики та коктелі. Можу сказати одне, повар ресторану має рівень «Бог». Перетворити звичайний салат на витвір мистецтва, гарно, смачно, оригінально. Вразила подача, хотілося просто зробити з салатом селфі і не їсти J. Після такого розумієш, що головне мати хист. Дуже сподобалась атмосфера у закладі, тепло, зручно, приємна тиха музика, є на що подивитись, але не забагато, як в нас лю****ть останнім часом. Коктелі теж на вищому рівні. Єдиний мінус - трошки кусаються ціниL.
0
Відгук про "Ресторан Богема"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: смачна їжа, гарний персонал Недоліки: розташування Побувала у даному ресторані на дні народженні у колеги. До цього часу не доводилося, бо трошки далеко від міста і добиратися тільки авто. Але тепер розумію, що воно того варте. Склалося враження, що усі страви готувала моя мама, але після того як пройшла найкращі курси кухарів. Усе смачно по домашньому, від їжі просто пахне любов’ю. Від домашніх страви відрізняються тільки своїм оформленням. Просто не переставала дивуватися, як можна зробити такі шедеври. Гарний, вічливий персонал, чистий зал, затишна атмосфера.
1
Відгук про "Бар - ресторан «Золотий лев»"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги:гарній інтер’єр, привітний персонал, смачна кухня, ціни Недоліки: дуже шумно Проводили корпоратив у цьому закладі. Вибрали його не випадково, тут смачна їжа, привітний персонал, який завжди іде на зустріч клієнтам, ціни, що не перестають тішити. Щоправда у будові дуже погана ізоляція, шум з одного залу переходить у інший. Коли мі святкували свій корпоратив, у сусідньому було день народження. Часто було схоже на змагання, хто кого перекричить. Але в принципі, якщо ви хочете гарно відпочити за ціни, від яких очі не полізуть на лоба, то це мабуть найкращій заклад.
0
Відгук про "Студія краси Pink Me (nail & beauty salon)"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: новаторство; кваліфіковані послуги Давно ходжу у цей салон. Хотілося б сказати велике дякую керівництву за те, що не стоїте на місці, що постійно прагнете розвитку. Нещодавно відвідала нову послугу «Манікюр – ****юр у чотири руки». Процедура виконується двома майстрами в один і той самий час. Здавалось це просто, але перший раз в нас таке з’явилось. Особисто для мене це дуже важливо, так як постійно не вистачає часу. Дівчатка майстри завжди дуже привітні, акуратні, послуги ро****ться кваліфіковано, ще ніколи не була незадоволеною. Окрема подяка за величезний вибір лаків!
0
Відгук про "Салон краси Реал Естет"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: кваліфіковані спеціалісти, чистота Недоліки: ціни Була у салоні на сеансі лазерної епіляції, повністю залишилась задоволена. Персонал привітній, немає відчуття скованості. В салоні красиво, тепло, приємно перебувати. Дівчатка ро****ть так, що відчуваєш ніби до подружок прийшла. Кожного разу коли заходиш у салон дівчатка пропонують щось нове, таке враження що вони і днями і ночами слідкують за новинами у світі краси. Можливо трошки засмучують ціни, але зараз дешевого нічого немає. Хочу побажати подальшого розвитку.
0
Відгук про "Багіра, салон краси"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: якісний, професійний сервіс Недоліки: цінова політика По відгукам вирішила відвідати даний салон. Так дійсно, зі мною працювала професіонал, дівчина яка одразу визначила, що мені потрібно, надала консультацію, підказала як підтримувати волосся в належному стані. Тепер про неприємне, ціни у салоні досить високі, тому я 2 рази перепитала, яка буде вартість процедури. Мені сказали, що 280 грн. отже я розслабилась і отримувала задоволення. Але вийшло майже у два рази більше. Мені пояснили, що майстер використовувала спеціальній гель, не запиталась у мене, не попередила.
0
Відгук про " Медичний центр "Усмішка""
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: якість послуг, організація часу Недоліки: ціни Нещодавно робила у клініці декілька пломб. Дуже порадував сервіс. Клініка надає дійсно якісні та професійні послуги. Лікар дала гарантію, але я так розумію вона не знадобиться. Також сподобалося, що кожен раз я сідала у крісло саме тоді на коли записана, можливо трошки раніше, якщо зарано прийшла. Не було ніяких передзвонювань, змін часу, жодного разу не прийшлося чекати лікаря. Здається що все у клініці злагоджено і не може бути ніяких проколів. Так трошки засмутила ціна, але розумію, що краще заплатити за якісні послуги.
0
Відгук про "М.Р.С.- стоматологія / DentiLor medical centre"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: дуже гарні, якісні послуги, ставлення до кожного пацієнта Виправляла в даній клініці прикус. Послугами залишилася дуже задоволена. Тут завжди підуть вам на зустріч. У мене так вийшло, що записалася на прийом, а за дві години до того відчула себе погано. Довго вагалася дзвонити, чи ні, все ж таки підвожу людей. Але за годину все ж передзвонила. Мне переписали на інший час без усіляких вагань, побажали скорішого одужання. Лікарі у клініці завжди ввічливі та уважні, ну і звичайно на сто відсотків справляються зі своїми обов’язками. Ціни середні.
0
Відгук про ""
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: гарна навчальна база Недоліки:дуже швидкий виклад матеріалу, нема індивідуального підходу Записалася на курси англійської. Попередньо спитала, чи є резон записуватися у групу, адже повний нуль і можу не зрозуміти. Мене запевнили, що тренер буде працювати зі всіма. Але виявилося, що викладка матеріалу проходить дуже швидко тренер завжди запізнювалась хвилин на 15-20. Пару разів просила пояснити, пояснення відбувалося все так же швидко. Потім уже стидалася заважати іншим. В кінці стало зрозуміло, що половина групи нічого не встигала. Вважаю, що марно витратила гроші.
1
Відгук про "Навчальний центр краси Іванни Пиріг"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: якість навчання, маленькі групи, атмосфера Після проходження курсів зрозуміла яким має бути навчання – приємним, коли ти просто летиш на заняття. Велике дякую дівчаткам за те, що подарували мені цілий місяць приємного часу. На курсах панує дуже весела та дружелюбна атмосфера, таке враження,що ті прийшов на дівичвечір. Тільки різниця в тому, що тебе навчають професійно виконувати свою роботу. Групи набираються не великі, тому майстер встигає підійти до кожного пояснити, та навіть пере пояснити за потреби J. Тепер задумалась, чому б іще навчитися?
0
Відгук про "Оздоровчий центр «Зустріч» (сауна)"
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: інтер’єр, обслуговування, чистота Недоліки: ціни Нам дуже сподобалося у цьому місці. Вперше в житті я була у сауні, в якій є вікна. Як на мене (дуже не люблю замкнутих приміщень) це просто супер. Всередині немає запаху плісняви і вологості, усе провітрюється, дуже чисто. Гарній інтер’єр, все зроблено зі смаком. Сподобалися сходи у бассейн, особливо для тих хто приходить з дітьми, це великий плюс. Але дуже не сподобалося те, що на сайті та по телефону кажуть одну суму, а по факту виходить інша. Нам видали рахунок на 150 грн. дорожче, сказали, що в них давно такі ціни. Дивно.
0
Відгук про ""
середа, 29 листопада 2017 р.
Переваги: чистота, відношення персоналу, безкоштовний чай Недоліки: несправний душ Можу сказати так, мені майже усе сподобалося. Персонал вічливий, сервіс не нав’язливий, чисто, затишно, приємно пахне. Замовили заздалегить. За пару годин адміністратор передзвонила, уточнила, чи нічого не змінилося. Коли прийшли у лазню, усе було готове, парілка ввімкнена. Гарний басейн з водою приємної температури. Чому майже все, тому що вразив душ. Був вибір, чи митися під крижаною водою, або варити ся у кип’ятку. Посередині ну ніяк. Повідомили адміністацію, сподіваємось усе полагодять.
0
Відгук про "Школа манікюру Мар'яни Павлишин"
пʼятниця, 22 грудня 2017 р.
Переваги: гарне, персональне ставлення до кожного учня Недоліки: не виявила Проходила курси манікюру. Залишилась дуже і дуже задоволеною. Майстер знаходить час для кожного, доступно пояснює, показує, допомагає. Складається враження що маєш індивідуальне заняття. Після цих курсів дійсно виходиш спеціалістом. Крім того тобі допоможуть знайти роботу, або перших клієнтів, якщо ти дійсно показав себе з гарної сторони. Одного разу з поважної причини не змогла прийти, і за мною позаймались окремо. Мені здається, що усі навчальні курси мають бути саме такого формату.
0
Відгук про "Тетяна - магія, ворожіння, приворот"
пʼятниця, 29 січня 2021 р.
Тетяно, дякую вам велике за допомогу, ви неперевершена, після розмови з вами все стало на свої місця і навіть краще❤️
0