This version of the page http://zt.20minut.ua/lyudi (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-15. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Житомир

Люди

Житомир в Instagram: кращі фото, які розміщували містяни на початку квітня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що зображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Житомира.    

Про життя патріота-житомирянина Георгія Жукова в спогадах друзів і соратників

Георгій Ігорович Жуков народився 13 лютого 1943 року. Як і всі діти того часу, змалку відчув на собі жах наслідків окупації гітлерівських фашистів, бачив вбитих і поранених, ховався з матір’ю від обстрілів і бомбардувань, терпів голод.

На 92-му році пішов з життя суддя національної категорії з шахів та мудрий наставник Леонід Новофастовський

На 92-му році пішов з життя Новофастовський Леонід Мойсейович людина-легенда, який все своє життя присвятив розвитку шахів на Житомирщині.

За девʼять років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь - Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний переконаний, що основа нашої стійкості - люди.

Один із кращих плавців Житомирщини Олексій Сич загинув під час розмінування Херсонщини

Про це йдеться у повідомленні Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.

Комбат 72 ОМБр Андрій Верхогляд з Житомирщини удостоєний звання “Герой України” посмертно

Президент України Володимир Зеленський присвоїв Андрію Верхогляду, командиру одного з батальйонів 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, звання Героя України з удостоєнням ордена “Золота зірка” посмертно. Орден отримала мати Героя з рук президента.

Портрет ветерана: аналітичне дослідження Українського ветеранського фонду

До Дня захисників і захисниць Український ветеранський фонд презентував дослідження портрета ветерана російсько-української війни.  Його провів Український ветеранський фонд Міністерства в справах ветеранів України в липні-серпні 2022 року, у співпраці з соціологічною групою “Рейтинг” та Texty.org.ua. Воно дає уявлення про потреби, настрої, запити ветеранів та їхніх родин.

Воїн з Житомирщини, який втратив руку, одружився просто у лікарні

22-річний Сергій Костюченко з Житомирщини втратив руку в боях на Луганщині.

Обирає свободу: житомирянин живе в наметі у сквері, маючи власне житло

Житомирянин Валентин із весни 2021 року живе у сквері в одному зі спальних мікрорайонів міста і не планує повертатисяя в свою оселю.

Загинув, захищаючи столицю: колеги згадують поліцейського Івана Гераїмчука

Колеги з ГУНП у Житомирській області згадують про поліцейського Івана Гераїмчука.

Свіжий випуск

№ 12 від 5 квітня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up