This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-14. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

photo_camera Як виглядає Тернопіль перед Великоднем (ФОТОРЕПОРТАЖ)

До свят у місті з’явилося багато локацій, які прикрасили яскравим та креативним декором. Вони не лише тішать око перехожих, але й є чудовим фоном для атмосферних фотографій.  Як прикрасили місто до Великодня і де можна зробити чудові світлини – показуємо у нашому фоторепортажі.

Топ-5 варіантів активно відпочити на Тернопільщині. Розповідаємо про умови та вартість

На Тернопільщині є чимало гарних місць, де можна драйвово, класно і весело провести час як з друзями, так і з коханими. Ми підготувати добірку розваг та занять, що стануть у нагоді для проведення веселих вихідних.

Забіг для закоханих, стендап-виступи і концерт Артема Пивоварова: куди піти у Тернополі 11-12 лютого?

Нарешті ми дочекались вихідних. Вони у Тернополі цього разу насичені активними, культурними і пізнавальними івентами. Ви зможете задонатити на потреби військовиків, з’їздити в одне з містечок області на безоплатний виступ KOZAK SYSTEM або власноруч зробити Стрітенську свічку чи прокачати бізнес-знання. Всі ці події пройдуть у місті 11-12 лютого. «20 хвилин» зібрали для вас найцікавіші заходи, які можна відвідати і добряче відпочити.

Що ви знаєте про міста та містечка Тернопільщини? Перевірте себе (ТЕСТ)

Тернопільщина здатна вражати. Чи знаєте ви, що саме на Тернопіллі збереглася найбільша кількість замків з-поміж усіх областей? У різні часи саме в містечка нашої області приїжджали королі, відомі письменники та науковці, аби відпочити, вирішити питання, що вплинуть на історію всієї України,чи знайти свою другу половинку. Перевірте себе, чи знаєте ви історію Тернопільщини.

Тарас Циклиняк презентує нову книгу про Тернопіль

Презентація фотоальбому «Тернопіль, намальований світлом» відбудеться у неділю, 5 лютого.

Зустріч з «Пташкою», дитячі майстер-класи та презентація книжки: куди піти у Тернополі 28-29 січня?

Вихідні у Тернополі обіцяють бути цікавими. У суботу та неділю в місті організовують різні пізнавальні лекції, зустріч з «Пташкою» та купу смішних стендапів. А для тих, хто відкладав похід в театр – саме час купувати білети і насолодитися грою акторів. Де відбуватиметься кожне дійство, скільки коштуватимуть квитки і коли варто приходити – читайте у нашому матеріалі.

У «Перемозі» виступить Муніципальний Галицький камерний оркестр: тернополян запрошують на концерт!

Муніципальний Галицький камерний оркестр 29 січня кличе усіх шанувальників легкої зимової музики на концерт «Зимова містерія». Захід відбудеться в Українському Домі «Перемога».

photo_camera Любов варта всього: у Тернополі відбулась зустріч із автором Сергієм Жаданом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 22 січня, Na пошті усі бажаючі мали змогу зустрітись із харківським письменником, музикантом і волонтером Сергієм Жаданом.

photo_camera Чарівний зимовий Тернопіль очима містян: ТОП-10 фото, опублікованих в Instagram (ПІДБІРКА)

Цьогоріч зима не надто тішить снігом. Та це не заважає тернополянам підмічати красу нашого міста й без нього і робити атмосферні світлини з різних локацій. Вони впевнені – наш Тернопіль неймовірний у будь-яку погоду. Ми зібрали підбірку фотографій жителів міста із красивими зимовими краєвидами. Переглядайте, надихайтесь і діліться власними знімками в коментарях!

Заняття з імпровізації, майстер-класи та зустріч із Жаданом: куди піти у Тернополі 21-22 січня?

Робочі будні завершились, а отже попереду два дні вихідних. Почути актуальні новини від місцевих стендаперів або ж колядки у виконанні творчих колективів, більше дізнатись про таємниці Катедри чи взяти автограф у письменника Сергія Жадана – все це можна зробити у Тернополі 21-22 січня. «20 хвилин» зібрали для вас найцікавіші події, які можна відвідати у нашому місті, добряче відпочити та набратись ентузіазму й сил на наступний тиждень. Частина оголошень взяті з інформаційної платформи MoeMisto, де регулярно публікують анонси різних подій. 

Свіжий випуск

№ 15 від 12 квітня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up