This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-04. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Салони краси та перукарні у Тернополі: де отримати найкращий сервіс та професійний догляд за волоссям і красою (партнерський проєкт)

У даному огляді розглядаються салони краси та перукарні у місті Тернопіль. Описуються основні послуги, які надаються в кожному з них, рівень професійності майстрів та сервісу. Цей огляд допоможе знайти вам ідеальний салон краси чи перукарню, де можна отримати якісний сервіс та професійний догляд за своєю красою та волоссям, а також для чоловіків, які шукають професійний стрижку та догляд за своїм волоссям.

Набирають популярності цифрові SIM-карти. Чи є вони у Тернополі і скільки коштують? (ОГЛЯД)

Українські мобільні оператори пропонують людям підключити електронну SIM-картку. Послуга стала популярною у час повномасштабної війни, адже дає переваги для спілкування з рідними за кордоном і можливість не купувати нову фізичну «сімку» на зміну. Цифрова SIM-карта вже вбудована у деяких смартфонах, які продають магазини, або її можна встановити на телефон, яким ви користуєтесь. Та модель має підтримувати цю функцію. Ми дізнались про переваги оновлення, чи можна купити його у Тернополі і які ціни.

Все для будівництва та ремонту у Тернополі: огляд магазинів та послуг (партнерський проєкт)

Для якісного ремонту потрібні якісні матеріали. Тому важливо, знати компанії, які пропонують хороші матеріали та надають відмінні консультації щодо застосування, функціонального призначення і правил експлуатації тих чи інших матеріалів для будівництва та ремонту. Пропонуємо Вам ознайомитися з оглядом тернопільських компаній, які пропонують все, що Вам потрібно для якісного та надійного ремонту та будівництва.

Автосервіси та СТО Тернополя: досвід, професіоналізм та якість обслуговування (партнерський проєкт)

Автосервіси та СТО Тернополя - це місця, де професіонали здійснюють ремонт автомобілів. Вони надають різні послуги, такі як діагностика, заміна деталей, обслуговування та інші. Важливо обирати сервіс з досвідченими механіками, сучасним обладнанням та високим рівнем сервісу. Обслуговування автомобіля в автосервісі допоможе забезпечити його ефективну роботу та подовжити термін його служби.

photo_camera Найдорожче навіть не в Центрі. Скільки коштують квартири у мікрорайонах міста? (ІНФОГРАФІКИ)

Тернопіль опинився на 11 місці серед міст з найдорожчими квартирами в Україні. Про це свідчать результати лютневого рейтингу одного з інтернет-ресурсів із продажу житла. Ми дізнались, скільки коштує придбати квартиру у різних мікрорайонах міста. Де більший вибір осель та  який діапазон цін? У якому мікрорайоні квартири найдорожчі? Які умови пропонують ріелтори й продавці за доволі високу вартість, яка не кожному по кишені?

Новобудови Тернополя. Кращі пропозиції місяця (партнерський проєкт)

Плануєте купити квартиру у Тернополі? Ми знаємо, що ви шукаєте сучасне житло у затишному місці зі всією необхідною інфраструктурою поруч. Ми зібрали для вас ТОП кращих пропозицій ЖК Тернополя на 2023 рік. Тут ви знайдете розкішні новобудови з унікальним дизайном та високоякісними матеріалами будівництва, які зроблять ваше життя більш комфортним та зручним.

photo_camera Гончарство, чайні церемонії і масаж. 10 варіантів для творчого відпочинку у Тернополі

Ви творча людина та хочете спробувати зробити щось власноруч? Ми зібрали для вас добірку арт-просторів, які є у Тернополі, та варіантів розваг, які там пропонують. Також дивіться, як їх знайти у нашому місті (адреси) і скільки коштують творчі майстер-класи.

Які інтернет-провайдери в Тернополі готові надавати послуги, коли немає світла? Ми порівняли ціни

З вимкненням електроенергії зникає й бездротовий інтернет. І навіть після того, як вона з’являється – не всі роутери відразу забезпечують хороше з’єднання, тому доводиться чекати. Чимало тернополян працюють віддалено або ж їхня професія вимагає весь час бути на зв’язку. То які рішення існують, аби мати вдома безперебійний інтернет, що не залежить від світла? «20 хвилин» запитали у місцевих інтернет-провайдерів. Здійснено за підтримки Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» та WAN-IFRA в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

photo_camera Надірвані упаковки та сліди рідини. Ми перевірили, у якому стані заморожені продукти в магазинах

Навіть якщо у маркеті є генератор, часто йому бракує потужності, аби забезпечити ще й повноцінну роботу всіх холодильників. А вдруге товари заморожувати не рекомендовано, згідно з описом на звороті, бо це шкідливо. Чи безпечно купувати заморожену продукцію у маркетах Тернополя? Чи вся вона у належному стані і чи не завалялись на полицях протермінові товари? Ми перевірили.

Є ті, хто досі слухають російські пісні. Як змінилось ставлення тернополян до музики під час війни?

З осені 2022 року в Україні набув чинності закон про обмеження російської музики у публічному просторі. Під забороною опинились фонограми та кліпи  співаків із російським громадянством. Їх не можна слухати чи співати на вулиці, вмикати з колонок тощо. Журналістка «20 хвилин» дізналась, яка ситуація із новими обмеженнями у Тернополі станом на лютий 2023 року. Як у час війни змінилося ставлення містян до російських пісень? Чи багато людей досі їх слухають? Як діяти, коли чуєш таку музику у закладі чи на вулиці, куди скаржитись і яка відповідальність за це передбачена?

Свіжий випуск

№ 13 від 29 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up