This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-04. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

Молодій тернополянці «світить» до семи років тюрми за сутенерство

21-річну жительку Тернополя підозрюють у сутенерстві. 

59-річний чоловік вкрав самокат у парку «Сопільче»

Житель Теребовлі спокусився на прокатний електросамокат, вартістю 25 тисяч гривень.

Кидав людей на чималі гроші, продаючи військову амуніцію, якої в нього не було. Як Олега покарав суд?

Чоловікові 33 роки, власної родини він не мав, роботи також. Проживав у гуртожитку на «Дружбі» та розводив людей на гроші. У суді Олег просив, аби дозволили йому частинами повертати кошти в ошуканим людям, мовляв, не має постійних прибутків і заробітку.

play_circle_filled Зізнався у вбивстві незнайомцю в камері. Що вирішив суд для обвинуваченого чоловіка з Кременеччини

Тернопільський апеляційний суд розглянув скаргу жителя Кременеччини, якого обвинувачують у жорстокому вбивстві своєї дружини. Їй було 55 років.

photo_camera play_circle_filled Затримали продавця амфетаміну зі стажем, який «підсадив» на наркотики неповнолітню

40-річному тернополянину, схоже, не цікавий ніякий інший бізнес, крім наркотичного. Чоловіка вже втретє затримують за незаконну наркоторгівлю. Чи вдасться «бізнесмену» знову відкупитись заставами за свій злочин?

Народила здорову доньку в туалеті, а потім утопила… Як суд покарав горе-матір?

Причина смерті крихітки — утоплення. «Мама» народила її живою і здоровою, вагою  2700 грамів, і зростом 48 см. А згодом просто спустила воду в унітазі… Жінка — тернополянка, їй зараз 21 рік і вона виховувалась в багатодітній родині. На облік умисне не ставала і зберігати життя дитині не планувала. Подібні історії, на жаль, не рідкість. І ми не знайшли жодного вироку, де маму, яка убила своє новонароджене дитя, відправили б за грати.  

У центрі Чорткова викрили підпільний гральний бізнес

Незаконний гральний бізнес процвітав прямісінько у центрі Чорткова, в орендованому приміщенні Любителі азартних ігор приносили організатору дохід до 40 тисяч гривень на добу. Порушника спіймали на гарячому, тепер він відповідатиме перед законом.

photo_camera play_circle_filled Наркотики і зброю серед трун та вінків зберігав уродженець Тернопільщини

32-річний уродженець Тернопільщини працював і жив у приміщенні бюро ритуальних послуг у Львові. Там зберігав заборонені речовини, автомат, пістолети, гранати та набої. Днями склад заборонених речей виявили львівські правоохоронці. Усе скерували на експертизу. А працiвнику ритуальної служби тепер загрожує до семи рокiв позбавлення волi.

photo_camera На Тернопільщині викрили підпільний алкоцех з мільйонним прибутком

Замість офіційного заводу – підпільний цех, а замість стерильної технології – брудна ванна. Приблизно таким чином виготовлений алкогольний фальсифікат з фіктивними наклейками замість акцизних розповсюджувався невеликими магазинами та закладами харчування Тернопільської області. Велика частина товару продавалась через інтернет. Нелегальну лавочку прикрили разом з усім «добром», зараз вирішується питання накладання арешту на майно алкоторговців та притягнення їх до справедливої відповідальності.

Двоє неповнолітніх вкрали мотоцикл в селі на Монастирищині

Бучацькі поліцейські встановили причетність двох 17-річних  хлопців до незаконного заволодіння мотоциклом.

Свіжий випуск

№ 13 від 29 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up