This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-04. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

Вікіпедія: без вчасного весняного коронування міські дерева можуть загинути (пресслужби)

Щорічно у Тернополі комунальники здійснюють планову процедуру зрізання аварійних і сухостійних дерев, а також формувальну підрізку молодих пагонів. Окремі активісти, які не володіють інформацією, у соцмережах обурюються такими роботами. Але люди, які постійно працюють з деревами знають: санітарна очистка – це порятунок дерев.

Велике прибирання: У Тернополі стартувала загальноміська толока (пресслужби)

За три тижні двомісячника благоустрою очищено майже 500 прибудинкових територій.

Сергій Надал: з Тернополя на фронт передали майже тисячу комплектів літньої військової форми (ПРЕССЛУЖБИ)

Зима та холоди ще не відпускають, але наші бійці вже готуються до весняного наступу. Для цього їм потрібна нова сучасна літня військова форма. Тернопіль допомагає у її придбанні для захисників.

Ремонт доріг у Тернополі – після перемоги наші герої-воїни повинні повернутись в оновлені міста (ПРЕССЛУЖБИ)

Працівники підрядної організації розпочинають активно вести ремонтні роботи на дорогах та об’єктах шляхо-мостового господарства Тернопільської громади. Вулиця Гайова після капремонту має стати новим великим вʼїздом у Тернопіль.

Сергій Надал: «Допомога Армії від Тернополя» вчергове передано допомогу на фронт для воїнів з нашої громади (ПРЕССЛУЖБИ)

З Тернополя для військовослужбовців Збройних сил України передано чергову допомогу – будматеріали, дрони, позашляховики, особисті посилки, тактичний одяг та взуття, буржуйки, генератори, спальні мішки, павербанки, продукти, матеріали для облаштування бліндажів тощо.  

В Україні готують підвищення ціни на воду та електроенергію (пресслужби)

Нацкомісія загнала у збитки всі водоканали країни.

Сергій Надал: Громада підтримає, захистить та допоможе дітям та родинам загиблих Героїв (пресслужби)

У Тернополі запровадили комплексні програми Діти та Родини Героїв Тернополя.

Сергій Надал: 8 березня на фронт знову вирушає чергова «Допомога армії від Тернополя» (ПРЕССЛУЖБИ)

Тернопіль всіма силами підтримує наших бійців. Так повністю забезпечили зимовою військовою формою та взуттям військовий підрозділ, сформований на базі міста та області. Кожен військовослужбовець з Тернополя має змогу отримати сучасну термобілізну та аптечку. Щомісяця на передову везуть вантажі волонтери «Допомога армії від Тернополя». Наше місто не зупиняється і продовжує надавати необхідну допомогу військовослужбовцям і на фронті, і в тилу.

Сергій Надал: У Тернополі запроваджуємо комплексну програму «Родини Героїв Тернополя» (пресслужби)

Родини полеглих Героїв отримають матеріальну, соціальну, психологічну, юридичну допомогу.

Сергій Надал: У Тернополі підприємцям заплатять за кожне нове робоче місце (пресслужби)

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення «Про фінансову підтримку малого та середнього підприємництва», яким передбачено Порядок компенсації роботодавцям витрат на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за новостворені робочі місця (після 01.01.2023 року).

Свіжий випуск

№ 13 від 29 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up