This version of the page http://te.20minut.ua/kriza-v-ukrayini (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-03. The original page over time could change.
Криза в Україні, новини стосовно кризи в державі - 20 хвилин Тернопіль

Криза в Україні

Діліться почуттями один з одним: як приборкати тривогу дорослим та дітям (ПОРАДИ)

У мирному житті кожна людина має тисячі причин для тривоги, а у час повномасштабної війни й поготів. Як із нею правильно боротися і що робити, коли відчуваєте неспокій?

Знімали гроші в банкоматі – й раптом вимкнули світло. Як діяти тернополянам у таких випадках?

Вимкнення світла може застати вас зненацька – вдома, на роботі, у магазині, навіть тоді, коли користуєтесь банкоматом чи терміналом. Чимало містян не знають, як діяти у випадку, якщо грошова транзакція зірвалась через відсутність електроенергії. Ми поспілкувались з працівниками тернопільських банків, промоніторили національні корисні ресурси й розробили алгоритм, що робити у такій ситуації.

photo_camera На випадок блекауту: де можна купити продукти, ліки та заправити авто. Що робити, коли нема готівки?

В Україні тривають масові відключення світла через терор окупантів. Це наклало відбиток на всі сфери нашого життя. Через відсутність електрики складно де-небудь купити продукти чи необхідні речі, заправити авто, зняти готівку, зробити інші побутові справи. Ми зібрали для вас корисні локації, які мають альтернативне живлення.  

Перипетії навколо «Укрпошти» на Вишнівеччині: жителі одного з сіл просять не закривати відділення

У Залісцях Вишнівецької селищної громади діє стаціонарне відділення «Укрпошти». Воно обслуговує півтори тисячі місцевих мешканців. Пошта – єдине місце, де більшість людей можуть отримати пенсії й інші грошові виплати, оплатити «комуналку» бо до центру громади – 15 кілометрів.Та її планують закрити. 

Чому у мене світла нема, а у сусіда є? Як пояснили відключення електрики в «Тернопільобленерго»

Енергетична компанія ДТЕК офіційно повідомила, що 18 листопада в Україні планують застосовувати лише стабілізаційні відключення електроенергії. Світло вимикатимуть тільки на 4 години. Однак в соцмережах жителі Тернопільщини скаржаться, що доводиться сидіти без електрики значно більше. А окремі села в області залишаються без світла вже по 3-4 дні.  Чому так? Що пояснили у ВАТ «Тернопільобленерго» – читайте.

«Росія зміщує центр бойових дій на Слов'янськ»

Перші шпальти світових змі про війну росії в Україні.

«Росіян вигнали зі Зміїного острова»: про що пише світова преса

Перші шпальти світових змі про війну росії в Україні.

В Україні пропонують розширити список категорій чоловіків, яким можна виїжджати за кордон

Кому з чоловіків хочуть дозволити покидати територію України під час воєнного стану.

Чеські бойові безпілотники прямують на війну в Україну: про що пише світова преса

Перші шпальти світових змі про війну росії в Україні.

«Варварський напад»: в момент удару в торговому центрі знаходилося близько 1000 осіб: що пише світова преса

Перші шпальти світових змі про війну росії в Україні.

Свіжий випуск

№ 13 від 29 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up