This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-03. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

photo_camera Великодня краса на вулиці Торговиця: сотні писанок на дереві (ФОТО ДНЯ)

Тернопіль активно готується до Великодня. До свята подвір’я одного з популярних ресторанів на Торговиці креативно прикрасили. На дерево почепили сотні кольорових писанок. Як це виглядає – дивіться на фото.

photo_camera Як виглядає весняний Тернопіль у деталях

Весняний Тернопіль чарівний попри воєнний стан та постійні сигнали повітряної тривоги.

photo_camera Замкова гора у Теребовлі уквітчалась крокусами (ФОТОФАКТ)

Теребовлянка Ольга Ситник висадила крокуси на замковій горі.

photo_camera play_circle_filled Замінюють труби на проспекті Злуки (ФОТО ДНЯ)

Працівники комунальних служб щось риють на проспекті Злуки, біля заправки «Укрнафта». Про це у редакцію «20 хвилин» повідомили наші читачі. Ми дізнались, які саме роботи там здійснюють.

У Тернополі вже продають вербові котики: скільки коштують букети і як отримати знижку

У Тернопіль остаточно прийшла весна! Окрім фруктів, зелені та овочів на одному зі стихійних ринків Тернополя повно різноманітних квітів. Проліски, нарциси, тюльпани, вербові котики – чого тільки не пропонують придбати. Та й ціни на букети смішні за мінімальну ціну.

photo_camera Прибралась до весни! Як одягнули скульптуру «Випадкова зустріч» у центрі міста? (ФОТО ДНЯ)

Хтось вирішив додати трохи креативу і яскравих фарб до скульптури самотній «пані», яка присіла відпочити у сквері імені Шевченка. Мова йдеться про усіма знану «Випадкову зустріч». Невідомі одягнули «жінку» у в’язану рожеву шапку, фіолетову накидку та масивні сонцезахисні окуляри. «20 хвилин» сфотографували, як виглядає скульптура.

photo_camera Кожен тут бачить щось своє. Показуємо, як виглядає незвичайний будинок у Кутківцях

На вулиці Глибока Долина є будинок, який вражає тернополян кольорами й незвичайністю. Журналісти «20 хвилин» вирішили показати оселю і вам.

Сильний вітер наробив біди на Острові закоханих у Тернополі (ФОТО ДНЯ)

Від негод постраждав Острів закоханих. Як він зараз виглядає і що доведеться ремонтувати? Читайте у нашому матеріалі.

Коли це твоя розрада, то забуваєш про небезпеку: У Тернополі зимова рибалка у повному розпалі

Не встиг у Тернополі випасти сніг та вдарити мороз, як на кригу місцевого ставу вже вийшли рибалки. Кожен обирає для себе зручне місце та ловить здобич на вечерю. Ми поговорили з чоловіками і дізналися, чи вдається щось зловити і чи пам’ятають вони про правила безпеки.

Співають та ще й пританцьовують: у Тернополі влаштували справжнє колядникове турне (ВІДЕО)

Тернопільська малеча дотримується традицій своїх пращурів – вони влаштували справжнє колядникове турне містом. Де були діти та на що збирають кошти – далі у нашому матеріалі.

Свіжий випуск

№ 13 від 29 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up