Друк

Актуальна тема

31.03.2023

На львівському вокзалі відкрилась безкоштовна розвивально-розважальна дитяча зона

Укрзалізниця та ЮНІСЕФ відкрили безкоштовну розвивально-розважальну дитячу зону "Спільно" на залізничному вокзалі Львова. Це вже третя вокзальна зона для батьків із дітьми різного віку, створена під час війни разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Раніше такі зони з'явилися в Києві та Харкові.
31.03.2023

Укрзалізниця тестує можливості контрейлерних перевезень з майбутнім їх включенням в інтермодальну систему

АТ «Укрзалізниця» 31 березня 2023 року відправила в тестовий експериментальний рейс за маршрутом Київ-Ліски — Чоп контрейлерний вагон для фінального затвердження тимчасової схеми навантаження та подальшого розвитку контрейлерних перевезень.
31.03.2023

Укрзалізниця отримала від британських колег сучасну техніку, конструкції для відновлення мостів та інших інженерних споруд

За сприяння Міністерства транспорту Великої Британії Укрзалізниця отримала безоплатно від британської залізничної компанії Network Rail Infrastructure Limited модульні мостові прольоти, опорні конструкції, інструменти, землерийну техніку та техніку для навантаження й розвантаження вантажів.
30.03.2023

В Івано-Франківську на вокзалі відкрилась виставка «Єднання заради майбутнього»

Виставка «Єднання заради майбутнього», яка розповідає про особливості та етапи евакуації українців на початку повномасштабного вторгення залізницею та про її роль у житті сучасної України, переїжджає до Івано-Франківська!
29.03.2023

Укрзалізниця продовжує впроваджувати програму «Інклюзивна залізниця»

Укрзалізниця продовжує впроваджувати програму «Інклюзивна залізниця», що була представлена спільноті компаній «Бізнес без бар’єрів», які об'єдналася навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».
  • [1]
  • 2
  • 3
  • ...
  • 86
Закрити