This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-30. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

play_circle_filled Фалафель із зеленого гороху: рецепт у піст

Ця страва підійде як для м'ясоїдів, так і для вегетаріанців. Спробуйте і ви будете приємно здивовані смаком та ніжністю цих хрумких кульок з сухого гороху.  

photo_camera Корисно і для здоров'я, і для фігури: легкі салати з буряком

Салат з буряком — універсальна страва. У неї можна додавати яблуко, мандарини, капусту і навіть оселедець чи скумбрію. 

Зголодніли перед сном – з’їжте шматочок сала: «за» і «проти» українського продукту

Сало – один з найпопулярніших українських продуктів. Аби корисно його вживати, треба знати міру і дотримуватись правильного раціону.

photo_camera play_circle_filled Готуємо смачну пасту карбонара

Паста карбонара – страва родом з Італії, але останнім часом вона досить популярна у нас в Україні. Раніше ми варили спагеті і додавали до них гарнір за смаком, а сьогодні є безліч рецептів, аби урізноманітнити традиційні страви. Сьогодні пропонуємо нашим господиням – приготувати класичну пасту карбонара разом з відомим українським кулінарним майстер-шефом Євгеном Клопотенком.

Смачний рецепт вихідного дня – налисники з сиром

Млинці та налисники завжди були в топі українських страв поряд з борщем та варениками. Нам готують їх в дитинстві, а потім ми дорослішаємо та готуємо їх для своїх друзів і рідних. Знаємо, що їх обожнюють практично усі, а якщо ні – цей рецепт від знаного кулінара і любителя корисних страв Євгена Клопотенка точно не залишить вас байдужими!

Снодійні страви. Що з’їсти, якщо не можеш заснути?

Безсоння – це прямий результат стресу. Ми нервуємося та хвилюємося, тому складно заснути вчасно. Є продукти, що діють на наш організм у прямому сенсі як грілка. Для якісного сну фахівці рекомендують низку їстівних заспокійливих, які здатні забезпечити вам здоровий сон.

Готуємо смачні салати з пекінської капусти

Соковитий і ніжний салат з «пекінки» вважається одним з кращих варіантів легких салатів для святкового столу і в будні.

Готуємо пиріг із замороженими ягодами

Українська шеф-кухар Валентина Саєнко поділилася з читачами рецептом неймовірно смачного заливного пирога із замороженими ягодами.

Готуємо у вихідні. Легкий чізкейк без випічки

Чізкейк відноситься до страв європейської та американської кухні, а назва десерту складається з двох слів «cheese» (сир) і «cake» (торт). Готуємо «сирний торт» разом.

Що приготувати на вихідні: топ-5 рецептів пісних сніданків

Під час посту, коли варто відмовитись від продуктів тваринного походження, приготувати сніданок без яєць, молока та ковбаси стає трішки складніше. Ми допоможемо вам у цьому добіркою смачних рецептів на різний смак.

Свіжий випуск

№ 13 від 29 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up