This version of the page http://www.staff.ua/uk/recomend (185.233.40.13) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-17. The original page over time could change.
Відгуки та рекомендації клієнтів — Golden Staff (Київ, Україна)

  • Eng
  • Rus
  • Ukr
(093) 858 08 08
(093) 858 08 08
Зворотній дзвінок
м. Київ,
вул. Басейна,
9-Г, оф. 24
office2@staff.ua
Ми в соц мережах:

Golden Staff розриває всі стосунки з російськими партнерами та сторонами, що підтримують війну в Україні!

Рекомендації та відгуки наших клієнтів

  • ReisenAP

    14 грудня 2022р.

    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ГОЛДЕН СТАФФ ЮА”, під час виконання договору зарекомендувало себе як надійний партнер, здатний швидко реагувати на потреби клієнта та надавати якісні послуги.

  • Лакталіс Україна

    Golden Staff є партнером «Лакталіс Україна» з листопада 2021 року у навчанні і розвитку співробітників: за допомогою запропонованої методології групового та індивідуального навчання онлайн наразі 65 співробітників компанії вивчають три іноземні мови. Результативність та ефективність підходу, з нашої точки зору, стоїть на «трьох китах»: сучасна методологія навчання в групах, фасилітована професійними викладачами, які люблять свою роботу, та застосуванням платформи Study, де працівники, що навчаються, можуть опрацювати завдання самостійно. З відгуків від наших працівників, більшість занять проходить інтерактивно, насичено та цікаво, перевагу надають комунікативному підходу, коли більше 70% часу відводиться саме на спілкування іноземною мовою. Результат опитування рівня задоволеності працівниками навчанням з Golden Staff склав 4,4 з можливих 5 балів, що є високою оцінкою, з нашої точки зору.

  • Компанія "Coca-Cola"

    Вже протягом кількох років дуже задоволені нашим співробітництвом. За цей час працювали з різними менеджерами й завжди всі питання вирішуються швидко, позитивно та якісно, на зворотний зв'язок завжди реагують. 

  • АТ КБ "ПриватБанк"

    Акціонерне Товариство КБ «ПРИВАТБАНК» висловлює свою подяку ТОВ "ГОЛДЕН СТАФФ" за надання послуг у форматі тренінгу на тему "Школа переговірників".
    Хочемо відмітити високий рівень кваліфікації, швидкість роботи та досвід тренера Марини Таран у цій сфері.

  • Компанія "Robota.ua"

    Товариство з обмеженою відповідальністю «РОБОТА ІНТЕРНЕШНЛ» висловлює особливу вдячність центру бізнес-навчання Golden Staff Training та експертам Юлії Кривенцевій і Ользі Лущик за організацію і проведення ассессмент-центру. 3 повагою відзначаємо високу кваліфікацію, чітку і професійну poботy, відмінну організацію всіх процесів з підготовки і проведення оцінки персоналу.

  • Компанія "DTEK"

    Протягом вересня 2021 року Центр бізнес-навчання Golden Staff для співробітників компанії DTEK провів навчання на тему «Управління змінами». Під час всього навчання здійснювався якісний двосторонній зворотній зв'язок між тренером та учасниками. Жива подача матеріалу та глибокі знання тренера, практичні завдання і активне запучення в процес всіх учасників дозволипи отримати максимальну ефективність з кожної темі.

  • Компанія "Avenga"

    Співробітники і керівництво компанії висловлює подяку компанії Golden Staff та тренеру Кусковській Ользі за проведення тренінгу на тему «Тренінг для Тренерів».
    3 повагою відзначаємо високу кваліфікацію, чітку і професійну роботу, відмінну організацію всіх робіт з підготовки і проведення навчання, мотивацію учасників тренінгу на подальшмй розвиток.

  • АТ "ПУМБ"

    АТ «ПУМБ» висловлює подяку і глибоку вдячність Центру бізнес-навчання Golden Staff за плідну співпрацю протягом двох місяців насиченого навчання.
    Хочеться відзначити працівників центру, які здійснюють організацію навчання: вони лояльні, а також відрізняються вихованістю та готовністю прийти на допомогу. Також, особливо хочемо nодякувати тренера Марину Таран. Марина позитивна, мудра і володіє величезним запасом енергії і багажем знань. Всі учасники тренінгу отримали безцінні знання, вміння та навички, які доnоможуть їм у роботі.

  • Компанія "Sperco Україна"

    Було дуже приємно співпрацювати із вашою компанією! Відчувався професіоналізм у кожному процесі, починаючи від першої зустрічі у нас в офісі (досі пам'ятаю презентацію вашого керівника, що надихала) й закінчуючи організацією документообігу.

  • Компанія "CS Ltd"

    Раді співпраці з компанією Golden Staff. Оцінюємо нашу спільну роботу продуктивною та результативною. Задоволені викладацьким складом, особливо їх професіоналізмом та індивідуальним підходом. Вважаємо платформи: e-register, study та test2study ефективними. Також хочемо відзначити роботу нашого персонального менеджера, яка завжди оперативно реагує на наші запити.

  • Компанія "Come2Play"

    Працювати з Golden Staff комфортно. Комунікація оперативна та своєчасна, хоча й на початку нашої співпраці були перебої. З боку моїх співробітників хороші фідбеки про навчання та навіть є захоплені відгуки, що тішить. Колегам максимально комфортно та зручно навчатися. Бажаю Вам додати ще щоквартальний обов'язковий трекінг співробітників — тестування їхніх навичок.

  • Компанія "CAT Cargo"

    Мені дуже подобалося співпрацювати з менеджером Анною Теміровою – Key Account Manager GOLDEN STAFF STUDY. Усі мої прохання, побажання, зміни враховувалися та конструктивно обговорювалися. Завжди ввічлива та приємна у спілкуванні. Платформи е-регістр, стаді та тест2стаді – досить зручні для перегляду інформації, все докладно розписано та розраховано.