This version of the page http://iec-expo.com.ua/mieua-2019.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-17. The original page over time could change.
Виставка Mining & Minerals Expo - 2019 Київ МВЦ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Офіційна підтримка
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Каталог виставки
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2018

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
ІV МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
MINING & MINERALS EXPO ‑ 2019

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

З 5 по 7 листопада 2019 року в Києві, на території Міжнародного виставкового центру, відбувся головний захід Україні в сфері обладнання і технологій для вугільної та гірничодобувної промисловості ‑ ІV Міжнародна спеціалізована виставка «MINING & MINERALS EXPO ‑ 2019», що проводиться щорічно в рамках Міжнародного форуму «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

У церемонії урочистого відкриття Форуму і виставки взяли участь Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонз, заступник Міністра енергетики та захисту довкілля України Станіслав Ковалевський, Голова підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету з питань енергетики та житлово‑комунальних послуг Верховної Ради України Михайло Бондар, інші почесні гості.

Вітаючи учасників Форуму і виставки, Станіслав Ковалевський наголосив на важливості врахування екологічної складової у розвитку вугільної галузі, необхідності ефективного надрокористування та зазначив: «Забезпечення енергетичної безпеки стане можливим, у тому числі, завдяки ефективному надрокористуванню та впровадженню новітніх технологій».

Цьогоріч 109 учасників з 12 країн (Австрія, Данія, Іспанія, Китай, Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина, США, Україна, Хорватія, Чехія) представили на виставці сучасне гірничошахтне та збагачувальне обладнання, буровий інструмент, гідравлічне устаткування, конвеєрне, електротехнічне, вентиляційне, насосне, компресорне обладнання, контрольно‑вимірювальні прилади, засоби та системи автоматизації.

В рамках ділової програми відбулась науково‑технічна конференція «Реалізація структурної перебудови державного сектору вугільної промисловості». Учасники надали низку пропозицій щодо стабілізації роботи шахт, поділились досвідом модернізації, розглянули екологічний аспект роботи підприємств вугільної галузі.

Разом з виставкою «MINING & MINERALS EXPO ‑ 2019» на єдиному майданчику площею 12 тис. кв. м відбулися міжнародні спеціалізовані виставки «Енергетика в промисловості», «Нафтогазекспо», «Electro Install». Загалом за дні роботи заходів було зареєстровано 9113 професійних відвідувачів.

СТАТИСТИЧНІ ПОКАЗНИКИ