This version of the page http://zt.20minut.ua/Sport (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-16. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Житомир

Спорт

Колишня «Зоря», а нинішній «VIVAD» веде підготовку до нового сезону

Традиційний зимово-весняний  футбольний турнір у Житомирі цього року проходить у п’ять турів. 

До уваги жителів Житомирщини! Реєстрацію на “Ігри Нескорених” продовжено до 21 березня

Про це інформує Міністерство у справах ветеранів України.

Дарина Власенко здобула золото у міжнародних змаганнях із фігурного катання на роликових ковзанах

Юна житомирянка Дарина Власенко здобула золото у міжнародних змагання з фігурного катання на роликових ковзанах «LION’S INLINE TROPHY».

photo_camera У Житомирі завершився відкритий чемпіонат міста з футзалу

У фізкультурно-оздоровчому комплексі «Динамо» відбулись ігри завершального туру відкритого чемпіонату міста Житомира з футзалу серед аматорських чоловічих команд сезону 2022-2023.

На Житомирщині пройшов чемпіонат області з баскетболу

Як повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, з 10 по 12 березня проходив чемпіонат області з баскетболу серед дівчат 2011 року народження та молодші.

Юні футболісти Житомирщини виграли Малий Кубок на Всеукраїнських змаганнях

5 березня у Києві завершився Весняний фестиваль з футболу серед юнаків 2012 року народження. У змаганнях взяли участь 20 команд, серед яких і коростенський футбольний клуб “Мал”.

Професійний легкоатлет з Коростеня нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Про це інформує начальник Коростеньскої РВА Юрій Тарасюк.

Завершився відкритий чемпіонат Житомирської області з айкідо

Як повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, чемпіонат Житомирської області з айкідо проходив з 3 по 4 березня.

photo_camera У Житомирі відбулися змагання з гирьового спорту серед рятувальників

1 березня на базі спортивного залу ліцею №4 у м. Житомирі пройшли змагання з гирьового спорту серед особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у Житомирській області.

Житомирські спортсмени представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате

18-19 лютого у м. Львові відбувся відбірковий чемпіонат України з кіокушинкай карате серед чоловіків та жінок на чемпіонат Європи, який відбудеться 1 квітня 2023 року в місті Ґетеборг, Швеція.

Свіжий випуск

№ 9 від 8 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up