This version of the page http://zt.20minut.ua/Osvita (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-16. The original page over time could change.
Новини освіти у Житомирі, освітні новини - 20 хвилин Житомир

Освіта

«Спільно до навчання»: можливості для дітей,  вчителів та вихователів на Житомирщині

В області функціонують унікальні «catch up-класи», у яких вчителі та шкільні психологи додатково займаються зі школярами.

НМТ-2023: оприлюднено демонстраційний тест з історії України

Потенційні учасники мають змогу скласти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням.

Житомир: продовжено реалізацію проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

Сьогодні, 9 березня в ГУ Національної поліції у Житомирі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство в рамках  реалізації проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі" між Головними управліннями Національної поліції України в Житомирській області, ДСНС України у області, Департаментом освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації та Барашевською територальною громадою.

Випускники-2023 можуть пройти демонстраційний тест із математики

Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки  предметів НМТ.

Жителі Житомирщини зможуть безоплатно пройти навчання у Поліському Національному Університеті

Про це повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості.

На Житомирщині цьогоріч більше 7 тисяч учнів стануть випускниками

За інформацією Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА, у 2023 році на Житомирщині випускниками 11 класів стануть 7049 учнів. Загалом випускних класів нині на території Житомирської області налічується 428.

Четверо педагогів з Житомирщини стали переможцями фінального етапу І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Підведено підсумки фінального етапу І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Вступники Житомирщини можуть пройти тренувальний тест з української мови

Виконати блок із 30 завдань демонстраційного варіанту «Українська мова» вступники можуть впродовж години.

Визначено переможців обласного етапу конкурсу "Учитель року"

Вітаємо наших освітян, перемоги на Всеукраїнському етапі конкурсу!

Більшість навчальних закладів Житомирщини перейшли на дистанційну форму навчання

Міністерство освіти і науки України рекомендувало навчальним закладам та закладам дошкільної освіти з 22 по 24 лютого організувати освітній процес у дистанційному форматі з метою безпеки дітей.

Свіжий випуск

№ 9 від 8 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up