This version of the page http://zt.20minut.ua/novini-kompanij (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-16. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Житомир

Новини компаній

Онлайн чи офлайн: які популярні способи оплати доставки газу на Житомирщині? (Новини компаній)

У газорозподільні компанії АТ «Житомиргаз» нагадують - сплачувати послугу розподілу газу потрібно до 20 числа місяця, в якому її отримуєте, тобто за березень до 20 березня.

Бізнес може купувати газ і електроенергію у одного постачальника ( Новини компаній)

100 млн кубів газу та 65 млн кВт⋅год електроенергії поставив українському бізнесу ТВІЙ ГАЗЗБУТ у 2022 році

Де придбати «розумний» прилад, який самостійно передає покази лічильника газу? (Новини компаній)

Модем 104.ua Smart – це прилад дистанційної передачі даних, який самостійно передає дані про спожитий енергоресурс на сервер диспетчерської служби по каналу GPRS-зв’язку.

Гірський відпочинок: розказуємо, як провести відпустку в Карпатах ( Новини компаній)

Зимовий відпочинок у Карпатах не сплутаєш ні з чим: кришталеве гірське повітря, величні смереки, скрипучий сніг на схилах та дивовижний місцевий колорит. Це справжній рай не тільки для лижників та сноубордистів, але й для всіх, хто полюбляє здоровий відпочинок, природні красоти та веселі зимові розваги.

Як розпізнати дрон вночі (Новини компаній)

Дрони останніми роками стають дедалі популярнішими як для особистого користування, так і для професійного застосування.

Де придбати якісне газове обладнання від українських та міжнародних виробників? (Новини компаній)

Котли, водонагрівачі, газові плити, сигналізатори, модеми дистанційної передачі даних, лічильники та інші прилади можна придбати в 104.ua Клієнтських просторах Житомирської області.

Корисні ідеї й поради як можна привітати, та що подарувати імениннику (Новини компаній)

Листівка Moonzori Існує багато цікавих способів, які можна використовувати, щоб привітати рідну чи знайому людину з днем народження

Отопластика: відповідаємо на найпопулярніші запитання (Новини компаній)

Отопластика — пластичне втручання, при якому виконують корекцію форми або розмірів вух. Процедуру призначають як дорослим, так і дітям, оскільки позбутися клаповухості хочеться в будь-якому віці. Але не тільки з цією проблемою вдається справлятися досвідченим пластичним хірургам або ЛОР-лікарям, які пройшли відповідну спеціалізацію.

Особливості створення пам'ятників із граніту (Новини компаній)

Через певний час після похорону близької людини, у рідних виникає питання, яким чином прекрасити могилу. З існуючих сьогодні варіантів увіковічнення пам'яті, найчастіше вибирають установку пам'ятника або надгробка. Таке рішення допомагає надовго зберегти пам'ять про рідну людину.

Чи потрібен мені генератор? (Новини компаній)

Зима 2023 закінчується, попереду весна і літо з більшим світовим днем, тотальний блекаут вже не передбачається, то чи потрібен мені генератор?

Свіжий випуск

№ 9 від 8 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up