This version of the page http://zt.20minut.ua/Malyn (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-16. The original page over time could change.
Малин - 20 хвилин Житомир

Малин

На Малинщині після дощу з-під землі "виросли" боєприпаси часів минулих війн

10 вересня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила нововиявлені вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Усі боєприпаси знайдено у Малинському районі.

Жителя Малина, підозрюваного у скоєнні умисного вбивства рідної матері, взяли під варту

За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жителем м. Малин своєї матері (ч.1 ст. 115 КК України). 

У Малині встановлюють 7 тимчасових пунктів пропуску

З 10 квітня на в’їздах та виїздах з міста запрацюють тимчасові пункти пропуску та контролю.

У Малині нічна ДТП з нетверезим водієм забрала життя пасажира автомобіля

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 квітня близько 03:20 у м. Малині. Поліція проводить розслідування.

У Малині син вбив батька

Подія сталась на світанку 8 березня у м. Малині. У результаті раптового конфлікту 27-річний чоловік вдарив свого батька і від отриманого тілесного ушкодження той загинув.

Рейсовий автобус Кривий Ріг – Київ злетів у кювет на Малинщині

На щастя, травмованих немає.

Кутя за автентичним поліським рецептом : як у Садибі Поліського Святого Миколая зустрічатимуть Різдво

У Садибі Поліського Святого Миколая, що у Малинівці Малинського району, на Різдво окрім колядування планують частувати гостей кутею, звареною за стародавнім рецептом.

Корупційні схеми директора найбільшого лісництва Житомирщини – депутата облради. Олександра Павлушенка

Незмінному, з часів Януковича, директору Словечанського держлісгоспу Олександру Павлушенку, по якому відкриті численні кримінальні провадження, завжди вдається виходити сухим із води

play_circle_filled У Малині відкрили лісопарк «Вересковий»

Відео.

У Малині 49-річний чоловік крав елементи оздоблення з місцевого кладовища

Приблизно півсотні дрібних крадіжок елементів оздоблення та латунних кріплень вчинив на місцевому кладовищі 49-річний чоловік, викритий поліцейськими безпосередньо після чергового протиправного діяння. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні наруги над могилами.

Свіжий випуск

№ 9 від 8 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up