This version of the page http://zt.20minut.ua/Vin-i-Vona (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-15. The original page over time could change.
Він і вона | Корисні поради для закоханих - 20 хвилин Житомир

Він і Вона

Кожна громада може отримати від держави до 2 млн грн на розвиток соціальних послуг в рамках пілотного проєкту

Уряд спростив умови участі територіальних громад у пілотному проекті „Розвиток соціальних послуг”.

З 1 грудня в Україні зріс прожитковий мінімум та пов’язані з ним страхові виплати

Відсьогодні, 1 грудня 2020 року, в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 197 гривень до 2 270 гривень. 

На Житомирщині 342 пари взяли "Шлюб за добу"

342 закохані пари стали чоловіком та дружиною завдяки послузі «Шлюб за добу».

Морозиво «Рудь» - кращий смак дитинства: у Житомирі відбулося найсолодше Свято Морозива

Що може бути кращим у спекотну пору ніж найрізноманітніше морозиво улюбленого виробника. Нині, це рідне Свято Морозива від ПАТ «Житомирський маслозавод – компанія «Рудь», яке відбулося у суботу 3 червня в Житомирі.  

Житомирский драмтеатр покаже «Украдене щастя» в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «ART-UKRAINE»

Житомирян запрошують стати частиною Національного культурного проекту «Всеукраїнського щорічного Фестивалю «ART-UKRAINE» - 2017».

Чого хоче жінка? Або у скільки обійдуться подарунки до 8 березня

До 8 березня усі чоловіки готують жінкам подарунки. Журналісти газети «20 хвилин» дізнавались, скільки коштують презенти до свята.

У Житомирі стартував проект «Шлюб за добу»

Якщо вас переповнює палке кохання і ви хочете швидко узаконити свої відносини з другою половинкою, то нині вже не потрібно чекати 30 днів. Відтепер у Житомирі можна одружитися лише за 1 день.

Щосуботи житомирянам розповідатимуть про те, як побудувати та зберегти сім’ю

Зустрічі проходитимуть у Житомирі в Обласній бібліотеці ім. О.Ольжича щосуботи о 15:00.

Кращі ідеї подарунків до 8 Березня

Вибрати незвичайний і в той же час доречний подарунок – завдання непросте. Чим порадувати жінок на свято жіночності та краси – 8 Березня? Щоразу знаходити нові ідеї подарунків допоможе сайт zt.20minut.ua. Тут ви обов’язково відшукається саме те, що припаде до душі вам і людині, яку ви хочете порадувати.

Як здивувати свою другу половинку в День народження: 5 оригінальних подарунків

День народження коханої людини – завжди відповідальна подія, до якої потрібно готуватися заздалегідь.

Свіжий випуск

№ 8 від 1 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up