This version of the page http://zt.20minut.ua/Vid-Chytachiv (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-14. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Житомир

Від Читачів

Мобільний додаток Житомир енерго

Житомир. Завантажуйте Мобільний додаток Житомир енерго

Мобільний додаток Житомир енерго

⚡️ Перебої з єлектропосточанням?Не засмучуйтесь! Завантажуйте "Житомир Енерго"та володійте усією информацією. Можливості зручного додатку: ▪️ Передача та перегляд показників лічильників будь-де і будь-коли. ▪️ Необмежена кількість особистих рахунків в одному додатку. ▪️ Історія попередніх показників та оплат. ▪️ Моніторинг нарахування. ▪️ Пряма оплата у додатку без черг і затримок. ▪️ Найшвидше зарахування коштів. ▪️ Зворотній зв'язок. Завантажити мобільний додаток:https://cutt.ly/q86CaYT

Обставина, що виключає кримінальну протиправність діяння, - фізичний чи психічний примус.

Нагадаємо, що під фізичним примусом розуміють: позбавлення чи обмеження волі, заподіяння тілесних ушкоджень, що призвели до втрати свідомості, мордування, катування тощо.

Запрошуємо на тренінг «Налаштування безпеки гаджетів. Як зберегти та захистити персональні дані, як налаштувати облікові записи з урахуванням правил безпеки»

Попередня реєстрація за покликанням https://forms.gle/VmC1RRasbfJn2ZTK6

Запрошуємо на тренінг «Налаштування безпеки гаджетів. Як зберегти та захистити персональні дані, як налаштувати облікові записи з урахуванням правил безпеки»

Попередня реєстрація за покликанням https://forms.gle/VmC1RRasbfJn2ZTK6

Як підтримати близьких, що потребують нашої розради?

На жаль, не всі наші близькі та друзі зараз у безпеці. Хтось знаходиться в зоні бойових дій, хтось відірваний від родини на окупованій території, комусь не вдалося адаптуватися до нового життя у вимушеному переселенні!

Держава фінансуватиме громадські об’єднання, що надаватимуть соціальні послуги людям з інвалідністю

Постанова встановлює вимоги та визначає критерії участі громадських об’єднань осіб з інвалідністю у конкурсі для визначення проектів, на реалізацію яких надається фінансова підтримка.

Відтак, якщо українська жінка народжує за кордоном, куди звертатися для реєстрації малюка?

Реєстрація народження, а також видача свідоцтва про реєстрацію цього акта цивільного стану проводиться без стягнення консульського збору.

Документ за 5️ секунд!

Проект реалізовано Міністерством юстиції України та Мінцифрою за сприяння Програми EGAP, що фінансується урядом Швейцарії та реалізується Фондом Східна Європа.

Як взаємодіяти з людиною, яка переживає втрату?

З вашою підтримкою та, за необхідності та бажання, допомогою спеціаліста — вона дійде до останньої стадії переживання втрати – прийняття.

Свіжий випуск

№ 8 від 1 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up